«Farmen»:

Her er den nye «Farmen»-gården

Årets innspilling av reality-programmet vil foregå i Kirkenær i Hedmark.

DEN NYE GÅRDEN: Dette blir første gang Gjedtjernet gård i Grue kommune blir brukt i forbindelse med «Farmen». Foto: TV 2
DEN NYE GÅRDEN: Dette blir første gang Gjedtjernet gård i Grue kommune blir brukt i forbindelse med «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Årets sesong av «Farmen Kjendis» ble avsluttet søndag kveld, da Pål Anders Ullevålseter (49) stakk av med seieren.

TV 2 er imidlertid godt på vei med planleggingen av en ny sesong av den ordinære versjonen av realityserien, som vil sendes på kanalen til høsten.

Selv om det ikke er kjent hvem som skal konkurrere i den kommende sesongen, er det nå avslørt hvor de nye deltakerne skal bo under oppholdet.

Den 14. sesongen av «Farmen» vil spilles inn på Gjedtjernet gård i Grue kommune utenfor Kirkenær, ifølge TV 2.

FLOTT NATUR: Produksjonsseskapet Strix skal ha funnet Gjedtjernet gård like før jul, og det ble dermed bestemt at sesong 14 av «Farmen» skal bli spilt inn der. Foto: TV 2
FLOTT NATUR: Produksjonsseskapet Strix skal ha funnet Gjedtjernet gård like før jul, og det ble dermed bestemt at sesong 14 av «Farmen» skal bli spilt inn der. Foto: TV 2 Vis mer

Gården er omringet av flott natur, da den ligger i Finnskogen.

- Finnskogen er et område vi har hatt lyst til å bruke, hvor historien ligger til grunn for en god Farmen-historie som vi ikke har brukt før, sier produsent Raymond Mikael Elveland i Strix til nettstedet.

Husene er bygget for over 100 år siden, men Elveland forklarer at de er nødt til å føye til flere bygg i forkant av produksjonen.

- Alle kriterier med vann og bygg er tilfredsstillende, men vi må tilføye litt. Gården ligger øde og er ikke like tilgjengelig for publikum slik som gården i Arendal var i forrige sesong, sier han til TV2.no.

FARMEN-VORSPIEL: «Farmen kjendis»-deltakerne  Lene Elise Bergum og Inga Berit Lein snakker ut om intrigene på farmen. Reporter: Miriam Bakkejord/ Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Gir premien til kona

Det var Halvor Sveen (47) som vant fjorårets sesong av det populære programmet. Den gang var han og resten av deltakerne i idylliske skjærgårdsomgivelser i en del av nyopprettede Raet nasjonalpark utenfor Arendal.

Sveen vant en hytte og bil som til sammen er verdt 1,1 millioner kroner. Overfor Se og Hør avslørte han at han planlegger å sette opp hytta hjemme på familiens tomt i Rendalen, og selge bilen.

- Et av husene på tomta skal rives, så jeg tenker å plassere hytta der. Bilen skal jeg bytte inn til en annen, feitere bil, sa han.

Året før var det Laila Lochert (42) fra Sortland som vant «Famen»-oppholdet på småbruket Finnsvika i Halden kommune.

Der ble også årets sesong av «Farmen Kjendis» spilt inn. Årets vinner, Pål Anders Ullevålseter ble en bil rikere etter seieren, men avslørte overfor Se og Hør at han vil gi premien til kona, tidligere kickbokser Mette Solli (43).

- Hun driver og tar lappen nå, og fortjener en bil etter å ha vært alene med ungene i alle disse ukene, sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer