- Her er en liten dessert

Lady Gaga sjokkerer igjen.

(Dagbladet): Popstjerna Lady Gaga er ikke akkurat kjent for å være redd for å sjokkere.

Nå er hun igang igjen. Mens hun er ute på turné har hun sluppet videoen du kan se øverst i denne saken for å promotere den nye musikkvideoen hennes, laget til låta «Cake».

Stjernefotograf Terry Richardson står bak kameraet, mens Lady Gaga nok en gang tar alle midler i bruk for å promotere seg selv.

Hun poserer blant annet lettkledd i et badekar med to andre lettkledde jenter. Klippet røper at den nye musikkvideoen nok vil føye seg inn i rekken av Gaga-videoer som viser mye hud.

- Her er en liten dessert - Det er helt fantastisk hvordan små filmer jeg lager blir kultskatter for dere og selv i land som jeg aldri har vært i, skriver hun blant annet på Twitter.

Rett før hun la ut videoen fortalte hun også Twitter-følgerne at de snart skulle få noe «å smake på».

- Her er en liten dessert, skrev hun da videoen ble lagt ut.

Videoen har fått mye oppmerksomhet på musikknettsteder og i sladreblader.

- Den ser ut til å være filmet med et night vision-filter, noe som bidrar til kikker-følelsen, skriver MTV.

- Hipster-sexist Flere nettbrukere påpeker også at det minner mer om en video fra en annen sjanger enn musikkbransjen, blant annet brukeren Nurseontheright:

- Hvis dette er en trailer, vil selve videoen være en sextape?

Nettstedet Chrushable skriver at de hadde høye forventninger til videoen til «Cake», men:

- Et hvert spor av feminisme låta kunne formidlet forsvant da Gaga slapp traileren, som er filmet av ingen andre enn alles favoritt-sexist som er forkledd som «hipster-sexisten» Terry Richardson.