Märtha Louise og Durek Verrett:

Her er han på Slottet

Prinsesse Märtha Louise og kjæresten feirer nasjonaldagen med kongefamilien.

HYGGELIG Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise ble kjørt til Slottet fredag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HYGGELIG Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise ble kjørt til Slottet fredag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter at forholdet mellom prinsesse Märtha Louise (47) og «sjamanen» Durek Verrett (44) ble offentliggjort søndag, har det blitt en mediestorm uten like rundt det ferske kjæresteparet.

Tirsdag ankom Verrett Norge sammen med sine to nieser, og torsdag gjestet han og prinsessa «God morgen Norge», der de blant annet snakket om all oppmerksomheten rundt forholdet deres.

Der kunne Verrett også fortelle at han hadde møtt kong Harald (82) og dronning Sonja (81), og han beskrev opplevelsen som både «fantastisk» og «vakker».

På Slottet

Hva parets planer rundt feiringen av nasjonaldagen var, har imidlertid vært usikkert. Verken Verrett, Märthas representanter eller Slottet har villet dele mange detaljer om hvor eller hvordan paret skal feire dagen, men fredag ettermiddag ankom de begge Slottet.

Samtlige medlemmer av kongefamilien var invitert til lunsj. Prinsesse Astrid, kronprinsparet og flere av den utvidede familiens barn var blant gjestene som dukket opp i ettermiddag.

Kong Harald har uttalt at han gledet seg til å møte sin nye svigersønn, og de skal allerede ha møttes. Å se hverandre i en mer intim situasjon, som en eventuell lunsj på Slottet på selveste 17. mai, sier derimot mye om hvor akseptert han allerede er blitt av familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer