Her er Hollywood-kjendisenes uretusjerte magasinforsider

Slik ser de egentlig ut.

(Dagbladet): Helt frie for linjer og rynker, klokkeklar hud, slanke, glattpolerte og glødende. Slik framstår de aller fleste kjendisene når de er å se på forsidene av glansede magasiner.

Å være glansbildeversjonen av seg selv er slettes ikke unormalt når Hollywood-stjernene pryder verdens mest kjente moteblader, men noen ganger kan Photoshop-behandlingen gå litt for langt.

Et knippe profilerte mennesker har imidlertid satt ned foten og vist sitt sanne jeg ved å posere for magasinforsider, uten å la seg retusjere i ettertid.

Lettkledd og uretusjert Til tross for at det ikke er uvanlig at celebre damer fotograferer seg selv uten at de er rød løper-stylet, og til tider også helt uten sminke, for så å dele bildet med fansen gjennom sosiale medier, er det langt mindre vanlig å vise fram den nakne og uretusjerte sannheten via glansede magasinforsider eller i reklamekampanjer.

Jessica Simpson, Kim Kardashian og Britney Spears er alle eksempler på kvinner som har gått mot strømmen og gjort nettopp dét.

• Se hvilke kjendiser som viser fram den nakne sannheten i bildeserien øverst.

Sistnevnte tillot klesmerket Candie's å bruke bilder som ikke var pyntet på, da hun lettkledd stilte opp i en reklamekampanje i 2010.

Både internasjonale og norske kjendiser ga Britney ros for at hun tok et oppgjør med skjønnhetshysteriet.

Også Kim Kardashian takket ja til å droppe retusjering, da hun poserte for livstilsmagasinet Life & Style i 2009.

- Jeg elsker kroppen min slik den er. Jeg er ikke perfekt, jeg har cellulitter, men hva så? sa realitystjerna til magasinet.

Ble rasende Det er ikke alle som setter like stor pris på at de ikke alltid er like gjenkjennelige på forsidene de har posert for.

Den norske forfatteren Linnéa Myhre ble rasende da hun så seg selv på forsida av Cosmopolitan, og den svenske bloggeren Isabella Löwengrip lot seg overraske da hun så at den svarte buksa hennes var fjernet på Det Nye-coveret.

Artisten Cher valgte å ha retusjerte bilder på platecoveret, men ønsket samtidig å dele den uretusjerte versjonen av bildet med sine fans.