Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Her er Hollywood-stjernen på ferie med norske Sophia (22)

Josh Hartnett og modellen Sophia Lie koser seg i Italia.

I ITALIA: Josh Hartnett og norske Sophia Lie ferierer på vulkanøya Ischia. Foto: SCANPIX
I ITALIA: Josh Hartnett og norske Sophia Lie ferierer på vulkanøya Ischia. Foto: SCANPIX Vis mer

||| (Dagbladet): Josh Hartnett (31) ferierer for tiden på den italienske vulkanøya Ischia sammen med sin norske kjæreste Sophia Lie (22).

Hollywood-sjernen har tidligere datet både Scarlett Johansson og Sienna Miller, men har det siste halvannet året vært sammen med den norske modellen.

De ble blant annet observert hånd i hånd på en regnfull Øya-festival i Oslo i fjor sommer.

Romatiske middager
Under Italia-ferien var det imidlertid langt mellom gjørmedammene - der de badet i sjøen og spiste romantiske middager, ifølge OK Magazine.

Josh Hartnett er for tiden aktuell med filmene «Girl Walks Into a Bar» og «Bunraku», men slo gjennom i Sophia Coppola-filmen «The Virgin Suicides» og har også spilt i «Sin City».

Lie er imidlertid ikke den første nordmannen Hartnett har vært involvert med. I 2005 spilte han hovedrollen i «Elling»-regissør Petter Næss' Hollywood-debut «Mozart and the Whale».

Jussbakgrunn
Sophia Lie studerte ifølge V Magazine juss i Oslo før hun ble oppdaget av en modellspeider på et av hovedstadens utesteder. Hun flyttet så til New York for å starte en modellkarriere. Siden har hun blitt avbildet av blant andre Vogue og Elle.

Men når hun av V Magazine blir bedt om å spå hvordan livet hennes er om ti år, er det ikke modellyrket som blir levnet de største sjansene.

- Kanskje journalistikk, sier hun til motemagasinet.

TENNISFANS: Her er paret avbildet på tennismatchen mellom Rafael Nadal og Juan Martin del Potro i US Open i september i fjor. Foto: SCANPIX
TENNISFANS: Her er paret avbildet på tennismatchen mellom Rafael Nadal og Juan Martin del Potro i US Open i september i fjor. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling