Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad:

Her er høstens første «Farmen»-kyss

«Farmen»-paret røper at de er godt på vei til å bli kjærester.

ROMANTISK: Simon Tronstad og Tonje Frigstad har hatt en pågående flørt inne på «Farmen». I onsdagens episode kom det etterlengtede kysset. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Høstens «Farmen»-sesong nærmer seg slutten, og som i mange sesonger tidligere er det også i år søt musikk mellom to av deltakerne. Denne gangen Simon Tronstad Jacobsen (23) og Tonje Frigstad (21).

Fikk møte familien

I slutten av oktober røpet de to overfor Dagbladet at de er forelska. Onsdag kysser de også for første gang på tv. Hendelsen utspiller seg da de brenner undertøy for å sabotere ukeoppdraget - mens de andre på gården har lagt seg.

- Jeg er litt spent på hvordan det kommer til å se ut på TV. Det var liksom det som manglet. Vi satt der og hadde gjort en helt sinnssyk sabotasje. Det var dritgøy å sitte der og brenne truser. Det var et episk øyeblikk. Hvis vi skulle kysse på kamera så var det den perfekte muligheten, sier Frigstad til Dagbladet.

Men: Dagbladet har ikke bare den 21 år gamle sørlendingen på tråden. Til stede i samtalen er også «Farmen»-Simon, som i snart ei uke har vært på besøk hos sin flamme fra gården.

- Veldig koselig, røper Frigstad.

- Vi har vært mye sammen, og det har vært veldig fint. Jeg har tatt Simon inn i mitt liv på utsida, han har fått treffe de fleste vennene mine og familien min. Han har fått se hva jeg driver med hjemme, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer