Her er kjendisenes ferieparadiser

Spesielt én øygruppe har fått hyppige kjendisbesøk denne sommeren.

(Dagbladet): Hollywoods største stjerner har for vane å åpne lommeboka når de skal på ferie.

År etter år ser man at visse ferieparadiser er mer populære enn andre blant kjendisene, og bilder av stjernene på luksuriøse hoteller og kritthvite strender dukker gjerne opp i sommermånedene.

Hawaii er feriefavoritt De siste årene har Hawaii seilt opp som en soleklar favoritt. Hittil i år har det dukket opp bilder av en rekke kjente fjes på de populære strendene på øygruppa.

Paris Hilton og kjæresten la nylig ut bilder på Instagram fra ferien på Hawaii og Heidi Klum, Rob Lowe, Halle Berry og Will Smith har også lagt ferien sin hit i år, for å nevne noen.

Se bildeserien over.

Andre populære feriesteder blant kjendisene finner vi langs den franske og italienske rivieran. St. Tropez i Frankrike er spesielt kjent for å huse mange celebriteter om sommeren og områdene rundt Comosjøen i Italia skal være blant favorittstedene til kjendiser som Jessica Alba, George Clooney, Tom Cruise, Brad Pitt og David Beckham.

Stillehavsøyer Det hotte kjendisparet Beyonce og Jay-Z er spesielt kjent for å trives langs den franske rivieran, men legger også svært gjerne turen innom den franske hovedstaden, Paris.

Eksotiske stillehavsøyer som Fiji og Bora Bora er også favoritter. Her bor kjendisene ofte på mer private resorter i egne luksuriøse bungalower. Eva Longoria, Nicole Kidman, Britney Spears og Sharon Stone er blant kjendisene som har feriert her.

Flere Hollywood-stjerner har også valgt å legge bryllupsreisen til disse stillehavsøyene. Blant annet tidligere ektepar som Jessica Simpson og Nick Lachey og Britney Spears og Kevin Federline.