FJERNHEALER: Det er ofte når hun har konserter på kvelden at hun ringer meg på dagen og ber meg tenke på henne, sier healer Tor Arne Jensen. FOTO: ØIVIND ARVOLA, HARSTAD TIDENDE
FJERNHEALER: Det er ofte når hun har konserter på kvelden at hun ringer meg på dagen og ber meg tenke på henne, sier healer Tor Arne Jensen. FOTO: ØIVIND ARVOLA, HARSTAD TIDENDEVis mer

Her er Madonnas norske healer

Behandler artisten mot uro og stress.

||| OSLO/TRONDHEIM (Dagbladet): — Madonna er varm, til stede, omsorgsfull og kontrollerende. Og hun gir 100 prosent av seg selv, men forlanger også dette av andre, sier Tor Arne Jensen til Dagbladet.

Tromsøværingen sier han flere ganger har besøkt Madonna i hennes hjem i London for å utføre healing på popdivaen. Han vil ikke si noe konkret om behandlingen han gir Madonna, men snakker ut om sitt generelle virke.

— Alle mine pasienter får en times behandling. Healing betyr jo å kurere, jeg liker å si «sende lys», altså kle pasienten i lys og kjærlighet, så skal du bli frisk. Healing handler mye om å nullstille kroppen, hjelpe den til å bli frisk selv ved å sette i gang en prosess. Healing kan også ta bort smerter, sier Jensen.

Han sier han også behandler superstjerna via telefon.

— Det er ofte når hun har konsert på kvelden at hun ringer meg på dagen og ber meg tenke på henne på kvelden, fortalte Jensen til Adresseavisen i fjor.

Møttes april i fjor
Han vil ikke si noe om hvor mange ganger han har møtt Madonna, eller når han traff henne sist. Første gang han møtte henne var i april i fjor, på backstageområdet etter en konsert i New York. Han ble valgt ut som én av flere publikummere som fikk stille divaen spørsmål.

— Jeg spurte henne om hun tror at man kan sende lys, om man kan se fram i tid, om man kan heale, sa Jensen til programmet «Studio 5» i februar i år.

Etter han hadde stilt Madonna spørsmålene, siterte han en rekke ord som falt ham inn der og da.

— Ordene bare kom til meg. Jeg leste noen linjer fra et dikt jeg ikke ante hvor kom fra, men som hun sa hun hadde skrevet selv, samme ettermiddag. Det var etter det jeg fikk lov til å møte henne, sier Tor-Arne Jensen i programmet.

På Solsiden Spa i Trondheim utfører han ofte såkalt «duohealing» sammen med kjæresten Stein-Ove Jensen, som til daglig jobber som siviløkonom i StatoilHydro.

—?Perfeksjonist
Healeren, som er bosatt i Trondheim, vil ikke hevde at han gjør Madonna til en bedre person eller artist gjennom sin behandling.

— Madonna er nok sterkest i seg selv. Hun er en ener som har en unik evne til å være til stede i sitt eget liv. Denne evnen tror jeg alltid hun har hatt, fra hun var ung jente, sier Jensen til Dagbladet.

— Hun er også en ener når det gjelder å meditere og hente ned lys selv. Men man kan vel si at Madonna søker etter noe mer, som alle oss andre, føyer han til.

I all hovedsak prøver Jensen å behandle popartisten mot uro og stress.

— Madonna er ganske urolig og alltid på søken etter det perfekte. Jeg er overrasket over hvor nervøs hun er før hun holder konsert. Hun skulle tatt seg mer tid til å nyte suksessen, sier Jensen til Adresseavisen.

I dag ankommer han Oslo for å få med seg den ene av Madonnas konserter på Valle Hovin.

Han vil ikke fortelle om han skal møte Madonna i Oslo, men snakker gjerne om hvor mye musikken hennes betyr for ham.

— Min mormor kom med de to første LP-ene av Madonna til meg da jeg var 10-11 år; da hadde jeg lenge lyttet til «Frem fra glemselen»-platene. Mormor mente Madonna hadde mer for seg enn dem. Siden har musikken fulgt meg.

700 på venteliste
Tor Arne Jensen sa opp sykepleierjobben i Bodø for å konsentrere seg om healingen. Da han bestemte seg for å satse, ble han intervjuet i lokalavisa Harstad Tidende.

— Jeg skal være rundt 12 dager i måneden her på SpaSpa (klinikk i Harstad, journ.anm.), resten blir i «Madonnas tjeneste», som jeg velger å kalle det.

I dag jobber han både i Harstad og på trondheimsklinikken Solsiden spa- og velværesenter.

Totalt har Jensen 700 på venteliste ved de to klinikkene. Han tror «Madonna-effekten» har hatt mye å si for interessen.

— Nye dører har åpnet seg for meg, det er helt klart, sa han til Harstad Tidende.

Klinikken Solsiden i Trondheim, tror ikke på noen Madonna-effekt.

— Det er ingen kunder som spør om dette og vi tenker ikke noe på det selv heller. Vi bruker ikke Madonna i vår profilering eller markedsføring av senteret, sier Silje By.

— Er det ikke fristende å bruke tilknytningen til et så kjent navn som Madonna?

— Nei, det tror jeg ikke, for Tor Arne er såpass kjent fra før. Han har et rykte på seg for å være dyktig, så vi trenger ikke bruke dette poenget. Tor Arne er veldig godt likt, både som healer og person, sier By.

Jensen tror han langt fra er den eneste som behandler Madonna.

— Hun har nok mange healere og andre terapeuter av ulike slag, sier han til Dagbladet.

Dagbladet har ikke fått svar på henvendelser til Madonnas management.