Meghan Markle og prins Harry gifter seg:

Her er Meghan Markles nye jobb

Følger tett bak sin kommende ektemann.

SAMMEN I ALT: Ikke bare blir den britiske prinsen Harry og den amerikanske «Suits»-stjerna Meghan Markle snart rette ektefolk, men de blir også kolleger. Det kunne prinsen avsløre mandag. Foto: Alexi Lubomirski / Kensington Palace, NTB scanpix
SAMMEN I ALT: Ikke bare blir den britiske prinsen Harry og den amerikanske «Suits»-stjerna Meghan Markle snart rette ektefolk, men de blir også kolleger. Det kunne prinsen avsløre mandag. Foto: Alexi Lubomirski / Kensington Palace, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): USA og Storbritannia forenes snart i et av tiårets mest etterlengtede ekteskap. Prins Harry (33) skal den 19. mai gifte seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36), og bryllupsfeberen er høy i England om dagen.

Det å gifte seg med en prins er ikke bare bare. Selv om hun aldri blir dronning, er det en rekke normer og regler man må sette seg inn i som kongelig. Markle har allerede fått skryt fra flere hold for overgangen, og er blitt sammenliknet med Diana en rekke ganger.

Skuespillerkarrieren må hun trolig legge på hylla, da det ikke ville sømmet seg med hennes nye rolle. Markle kommer derimot ikke til å gå arbeidsledig med det første. Nå har hennes kommende ektemann nemlig avslørt hva hun skal bruke tida si på framover.

Blir ambassadør

Nyheten om den blivende hertuginnens nye yrke omtales først av The Telegraph. De siterer en tale prins Harry holdt mandag, der han avslørte at han og Markle faktisk blir kolleger i nær framtid.

Hun skal nemlig inn i rekkene som ambassadør til ungdom i Samveldet av nasjoner, kjent som the Commonwealth i Storbritannia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer