Prinsesse Märtha Louise:

Her er Märthas menn

Prinsessa har vært i flere offentlige forhold opp gjennom åra.

MANGE FORHOLD: Som prinsesse har Märtha Louise levd et liv i offentligheten, og det innebærer også at hennes kjærlighetsliv er blitt dekket av mediene. I denne artikkelen tar Dagbladet for seg noen av prinsessas ekskjærester. Foto: Dagbladet, NTB scanpix
MANGE FORHOLD: Som prinsesse har Märtha Louise levd et liv i offentligheten, og det innebærer også at hennes kjærlighetsliv er blitt dekket av mediene. I denne artikkelen tar Dagbladet for seg noen av prinsessas ekskjærester. Foto: Dagbladet, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld bekreftet prinsesse Märtha Louise (47) at hun hadde funnet lykken med selverklærte sjamanen Durek Verrett (44). Duoen bekreftet romansen på sine respektive Instagram-kontoer, etter at de i flere måneder har jobbet sammen om et foredrag med fokus på selvrealisering.

«Når du møter din tvillingsjel, så vet du det. Jeg har vært heldig nok til å ha møtt min», skrev prinsessa i går.

Om det stemmer, vil tida vise. 47-åringen har nemlig vært i flere forhold opp gjennom åra, og er av pressen blitt beskrevet som en som har måttet kysse mange frosker i jakt på drømmeprinsen. Dette er noen av prinsessas ekskjærester:

Thomas Salvesen:

Våren 1989 ble det kjent at det eldste barnet til kongeparet hadde fått sin aller første kjæreste. Prinsesse Märtha Louise hadde falt for vestkantgutten Thomas Salvesen, etter at de hadde kjent hverandre i en god stund. De var blant annet hyttenaboer før de forelsket seg i hverandre.

Prinsessa la på ingen måte skjul på forholdet, og hadde Salvesen med på skiferier i både Sveits og på hytta i Sikkilsdalen. Det skulle derimot ikke vare spesielt lenge. Omtrent et år etter at forholdet ble offentliggjort, gikk de to hver til sitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer