Channing Tatum:

Her er superstjerna i Norge

«Ingen» vet hvorfor Channing Tatum brått dukket opp i Norge.

SUPERSTJERNE: Filmstjerna Channing Tatum dukket plutselig opp på Byrkjedalstunet. Da grep 19 år gamle Hanne Nilsen sjansen. Foto: Privat
SUPERSTJERNE: Filmstjerna Channing Tatum dukket plutselig opp på Byrkjedalstunet. Da grep 19 år gamle Hanne Nilsen sjansen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norge er en populær destinasjon for mange, både for ferie og jobb. Den siste tida har flere storfilmer blitt spilt inn her til lands, noe som også medfører at superstjerner brått dukker opp fra tid til annen.

Tirsdagen til 19 år gamle Hanne Nilsen fra Bryne ble ikke helt som planlagt. Sammen med bestemora skulle hun spise middag på Byrkjedalstunet i Dirdal da en uventet gjest brått dukket opp i området.

Det var VG som først omtalte den oppsiktsvekkende saken. For mens de satt og spiste, dukket plutselig filmstjerna Channing Tatum (39) opp blant gjestene.

KASTER SKJORTA - IGJEN: Channing Tatum og de andre gutta i oppfølgeren «Magic Mike XXL» gir damene det de vil ha når de atter en gang kaster skjorta - og mer til. Vis mer

- Stas

De snakket ikke inne på restauranten, men hun overhørte at Tatum og de andre rundt ham snakket amerikansk.

Tilfeldighetene skulle ha det til at de fikk møtt ham i en av butikkene i området seinere, og da tok hun motet til seg. Resultatet ble en selfie. Overfor Dagbladet sier 19-åringen at det var stas.

- Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle møte ham, nei. I hvert fall ikke på den plassen. Så ja, det var stas. Jeg har jo sett alle filmene hans, sier hun i en kommentar til Dagbladet.

UVENTET: Nilsen sier hun ikke hadde trodd hun skulle møte selveste Channing Tatum. Hun forteller til VG at det så ut som han og teamet var der for å jobbe, og at de altså ikke var på ferie. Foto: Privat
UVENTET: Nilsen sier hun ikke hadde trodd hun skulle møte selveste Channing Tatum. Hun forteller til VG at det så ut som han og teamet var der for å jobbe, og at de altså ikke var på ferie. Foto: Privat Vis mer

Bedt om å vente

Hun var ikke den eneste som støtte på Tatum.

15 år gamle Vilde Bertelsen møtte skuespilleren tilfeldigvis på søndag, etter å ha vært på en fjelltur ved turistforeningshytta Øyuvsbu i Setesdalsheiene med en venninne. Jentene oppdaget plutselig skuespilleren, og bestemte seg for å ta sjansen.

MØTTE IDOLET: 15 år gamle Vilde Bertelsen sier at hun elsker «Dear John», som er en av filmene Tatum spiller i. Dette bildet ble tatt på søndag, men ble først delt nå. Foto: Privat
MØTTE IDOLET: 15 år gamle Vilde Bertelsen sier at hun elsker «Dear John», som er en av filmene Tatum spiller i. Dette bildet ble tatt på søndag, men ble først delt nå. Foto: Privat Vis mer

- Vi måtte egentlig på do, og stoppet innom et hotell. Det var der venninna mi la merke til ham. Vi bestemte oss for at vi måtte ta et bilde, sier hun til Dagbladet, og legger til at det var stas.

Det var derimot åpenbart at Tatum og gjengen han var med ikke hadde lyst til at stedet skulle oversvømmes med fans eller andre nysgjerrige. Bertelsen hevder nemlig at de ble bedt om å vente to dager med å legge ut bildet.

- De sa ikke hvorfor, men vi bestemte oss for å respektere det, forklarer hun.

Det er foreløpig ikke kjent hvorfor skuespilleren er i Norge. VG skriver at han ikke skal være med i den norske storserien «Atlantic Crossing». Produksjonsselskapet True North, som tilrettelegger for internasjonale filmer i Norge, vet heller ikke hvorfor stjerna er her.

«Black Widow» og den nyeste «James Bond»-filmen har nylig spilt inn scener i Norge. Det er derimot ikke kjent om Tatum skal være med i noen av disse.

Channing Tatum er kjent fra storfilmer som «Dear John» og «Magic Mike». Han har ei fortid som stripper, og har tidligere vært kåret til verdens mest sexy mann.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer