Chrissy Teigen og John Legend:

Her er super­stjernene i Norge

Dukket opp i Oslo rådhus.

GLAM: Chrissy Teigen og John Legend er i Oslo denne helgen. Chrissy hadde på seg en rød, skulderkjole, mens ektemannen hadde på seg en kåpe i Balmain-stil. Foto: NTB scanpix
GLAM: Chrissy Teigen og John Legend er i Oslo denne helgen. Chrissy hadde på seg en rød, skulderkjole, mens ektemannen hadde på seg en kåpe i Balmain-stil. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Søndag ble Nobels fredspris delt ut i Oslo. Mektige mennesker fra hele verden hadde samlet seg for anledningen, der Den internasjonale kampanjen mot atomvåpen (ICAN) i år ble tildelt den gjeve prisen.

I tillegg til en formell utdeling i Oslo rådhus søndag, dukes det til for bankett og konsert i hovedstaden. Blant artistene som i år skal opptre på konserten mandag, finner vi den amerikanske sangeren John Legend (38). Han har gjestet Norge flere ganger tidligere, og har et spesielt forhold til vårt kalde land i nord.

Kona hans, Chrissy Teigen (32), har nemlig norske aner. Faren hennes er avkom av norske innvandrere i USA, og hun har derfor hele livet hatt et ønske og en drøm om å oppleve en kultur og en nasjonalitet hun egentlig ikke kan så mye om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer