Her er super­stjernene som falt for nordmenn

Ett par har kjøpt hus sammen, mens et annet har fått barn. 

FELLESNEVNER: Både skuespiller Josh Hartnett, supermodell Tyra Banks og tidligere A1-stjerne Ben Adams har falt for en nordmann. Foto: NTB Scanpix 
FELLESNEVNER: Både skuespiller Josh Hartnett, supermodell Tyra Banks og tidligere A1-stjerne Ben Adams har falt for en nordmann. Foto: NTB Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er liten tvil om at vi nordmenn synes det er stas å bli satt på kartet i utlandet.

Det finnes en rekke eksempler på norske artister, skuespillere eller internett-fenomen, som har vakt oppsikt over dammen.

Fra tid til annen hender det også at offentligheten får den gledelige nyheten om nordmenn som har funnet lykken med en internasjonal stjerne.

Et par som definitivt har skapt store overskrifter, er Erik Asla (52) og den verdenskjente amerikanske supermodellen Tyra Banks (42).

Ble foreldre

Mens sistnevnte er programleder og hjernen bak den internasjonale TV-suksessen «America's Next Top Model», har Asla, som opprinnelig er fra Drammen, bodd en årrekke i Los Angeles hvor han er en anerkjent fotograf.

Det var sommeren 2013 at forholdet ble kjent for offentligheten, og siden har duoen vært åpen om hvordan de møttes og øyeblikket de begge innså at forholdet var mer enn vennskapelig.

I fjor høst tok også paret forholdet et skritt videre og flyttet sammen, mens de i januar ble foreldre for første gang, ved hjelp av surrogatmor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer