OSLO: I årets sesong av «The Bachelorette» besøker deltakerne Oslo. Foto: Skjermdump / Youtube
OSLO: I årets sesong av «The Bachelorette» besøker deltakerne Oslo. Foto: Skjermdump / YoutubeVis mer

Ungkarskvinnen:

Her er «The Bachelorette» på hemmelig innspilling i Oslo

Rappelerte ned hopptårnet i Holmenkollen.

(Dagbladet): Det amerikanske TV-konseptet, «The Bachelorette», også kjent som «Ungkarskvinnen», har vært en stor hit i Norge så vel som i USA.

I år er det 15 år siden reality-programmet, der en rekke kjekke menn skal kjempe om én ungkarskvinnes gunst, hadde premiere på amerikansk tv.

Den romantiske reisen utspiller seg ofte på romantiske steder rundt om i verden, og i årets sesong er deltakerne sendt til Oslo for å forelske seg.

HOLMENKOLLEN: Årets ungkarskvinne, Rachel Lindsay, og hennes date, Bryan Abasolo, rappelerte ned Holmenkollen. Foto: Skjermdump / You Tube
HOLMENKOLLEN: Årets ungkarskvinne, Rachel Lindsay, og hennes date, Bryan Abasolo, rappelerte ned Holmenkollen. Foto: Skjermdump / You Tube Vis mer

Besøkte Holmenkollen

I et klipp, lekket av tv-kanalen ABC, avslører programmet noe av det deltakerne begir seg ut på under inspillingen av programmet.

I klippet ser man blant annet årets «Bachelorette», Rachel Lindsay (31), rappellere ned hoppetårnet i Holmenkollen sammen med sin date, Bryan Abasolo (37).

På Holmenkollens høyeste punkt, på 371 meter over havet, får turtelduene en slående utsikt over Oslo by hvor de gir hverandre et kyss hengende langs hopptårnet.

- Jeg tror jeg er mer redd for å slippe følelsene mine fri enn jeg er fysisk, men i dag er jeg fysisk redd for å slippe, sier den 31 år gamle ungkarskvinnen.

KYSSET: Med utsikt over Oslo ga turtelduene hverandre et romantisk kyss. Foto: Skjermdump / Youtube
KYSSET: Med utsikt over Oslo ga turtelduene hverandre et romantisk kyss. Foto: Skjermdump / Youtube Vis mer

Under oppholdet bodde deltakerne på det over 160 år gamle konferansehotellet Losby Gods i Lørenskog kommune utenfor Oslo.

- Losby Gods er stolt av å være deltagende i en kommende episode av ABCs populære datingprogram, «The Bachelorette». Det norske konferansehotellet vil være stedet for en ikonisk roseseremoni der de gjenværende mennene håper på å fortsette reisen for å finne kjærligheten med den nye ungkarskvinnen Rachel Lindsay, skriver hotellet i en e-post til Dagbladet.

I tillegg til sitt opphold på Losby Gods skal deltakerne også ha bodd på Scandic Holmenkollen Park, hvor Lindsay også var på gruppedate med sine friere.

– Det er veldig gøy at et så populært amerikansk TV-program ville legge innspillingen til oss. Det er en unik mulighet til å vise frem vårt historiske hotell til en viktig målgruppe, sier salgsdirektør ved Scandic Holmenkollen Park, Nina Hilland i en pressemelding.

Det er foreløpig ikke kjent når episoden vil bli sendt på norsk tv.

Første afro-amerikanske ungkarskvinne

Kanalen ABC, som står bak det populære tv-programmet, er blitt kritisert i årevis for at nesten alle de tidligere ungkarene og ungkarskvinnene har vært hvite.

Da Rachel Lindsay ble den nye ungarkvinnen ble hun den første med afro-amerikansk bakgrunn som inntok rollen som kjærlighetssøkende ungkarskvinne.

Før Lindsay har det bare vært én ungkar med en annen kulturell bakgrunn enn etnisk amerikansk - nemlig venezuelanske Juan Pablo Galavis, som var ungkaren i sesong 18.

Ifølge Robert Mills, toppleder hos ABC, er rollen som ungkar/ungkarskvinne alltid forbeholdt en av fansens favoritter fra den forrige sesongen.

- Rachel er intet unntak der, hun har vært fansens valg siden hun steg ut av limousinen. Hun er en selvsikker, vakker kvinne som vet hva hun vil i livet, og vi ser alle fram til å følge henne på hennes reise på jakt etter denne ene, spesielle mannen, sier Mills i ei pressemelding.