Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Asap Rocky:

Her er videoen som skal vise stjernas angrep

Asap Rocky mistenkt for grov mishandling.

SE TV: En video som ble tatt i Stockholm søndag kveld, skal vise Rakim Mayers, bedre kjent som «Asap Rocky» gå til angrep på en mann på gata. Reporter: Emilie Rydning. Video: @asaprocky og NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De siste dagene har den Norgesaktuelle rapperen Rakim Mayers (30), bedre kjent som Asap Rocky, fått mye oppmerksomhet. Det er langt ifra musikken hans det dreier seg om denne gangen, derimot skal han ha vært innblandet i et slagsmål i Stockholm i helga.

Flere vitner pekte ham raskt ut som deltaker i kampen, ifølge Expressen. Nå skal en ny video angivelig vise deler av slagsmålet, hvorpå man ser at stjerna er delaktig.

  • Se videoen øverst i saken!

I den aktuelle videoen ser man det som skal være artisten i en hvit hettegenser mens han tar tak i en mann på gata for så å hive ham i bakken.

Tre personer fra rapperens omgangskrets slår og sparker mannen.

Før slagsmålet skal en opphetet diskusjon ha funnet sted mellom partene.

Politiet ble varslet om hendelsen søndag kveld.

- En person ble mishandlet og lagt i bakken. Det skal dreie seg om to eller flere gjerningspersoner. Vi har sett etter dem som har blitt utpekt, men ikke pågrepet noen. Fornærmede har skader på armene og har blitt sparket, sier Mats Eriksson i politiet i Stockholm til Expressen.

Festivalen går som normalt

Rapperen var i Stockholm for å spille på hip hop-festivalen Smash og skal etter planen spille på Kadetten Music Festival i Sandvika på onsdag. Mandag sa bookingsjef for festivalen, Toffen Gunnufsen, at han ikke var kjent med hendelsen.

NORGESAKTUELL: Asap Rocky skal som planlagt spille på Kadetten i Norge onsdag. Foto: NTB Scanpix
NORGESAKTUELL: Asap Rocky skal som planlagt spille på Kadetten i Norge onsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi vet ikke annet enn at han spiller i Stockholm i kveld, og hos oss på onsdag, sa han til Dagbladet.

Når Dagbladet tar kontakt med Gunnufsen tirsdag kveld forteller han at han ikke er kjent med den aktuelle videoen, og at hendelsen ikke vil gi noen konsekvenser for artisten under festivalen.

- Alt går som normalt, sier han.

Deler egen video

Før slagsmålet skal en opphetet diskusjon ha funnet sted mellom partene. Dette hevder Asap Rocky nå at han har video av, noe han har delt med følgerne sine på Instagram.

I et lengre klipp ser man det som angivelig er mannen som blir mishandlet ha en lengre diskusjon med det artisten omtaler som livvakten sin.

- Slår livvakten i ansiktet med ørepropper og følger etter oss, skriver han til videoen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!