Asap Rocky:

Her er videoen som skal vise stjernas angrep

Asap Rocky mistenkt for grov mishandling.

SE TV: En video som ble tatt i Stockholm søndag kveld, skal vise Rakim Mayers, bedre kjent som «Asap Rocky» gå til angrep på en mann på gata. Reporter: Emilie Rydning. Video: @asaprocky og NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har den Norgesaktuelle rapperen Rakim Mayers (30), bedre kjent som Asap Rocky, fått mye oppmerksomhet. Det er langt ifra musikken hans det dreier seg om denne gangen, derimot skal han ha vært innblandet i et slagsmål i Stockholm i helga.

Flere vitner pekte ham raskt ut som deltaker i kampen, ifølge Expressen. Nå skal en ny video angivelig vise deler av slagsmålet, hvorpå man ser at stjerna er delaktig.

Se videoen øverst i saken!

I den aktuelle videoen ser man det som skal være artisten i en hvit hettegenser mens han tar tak i en mann på gata for så å hive ham i bakken.

Tre personer fra rapperens omgangskrets slår og sparker mannen.

Før slagsmålet skal en opphetet diskusjon ha funnet sted mellom partene.

Politiet ble varslet om hendelsen søndag kveld.

- En person ble mishandlet og lagt i bakken. Det skal dreie seg om to eller flere gjerningspersoner. Vi har sett etter dem som har blitt utpekt, men ikke pågrepet noen. Fornærmede har skader på armene og har blitt sparket, sier Mats Eriksson i politiet i Stockholm til Expressen.

Festivalen går som normalt

Rapperen var i Stockholm for å spille på hip hop-festivalen Smash og skal etter planen spille på Kadetten Music Festival i Sandvika på onsdag. Mandag sa bookingsjef for festivalen, Toffen Gunnufsen, at han ikke var kjent med hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer