Her evakuerer Mourinho i bombedrama

Hele Inter og flere stjerneskuespillere måtte rømme luksushotell.

MIDT I BOMBEDRAMA: Inters trener José Mourinho midt i kaoset. Foto: EXPRESSEN.SE
MIDT I BOMBEDRAMA: Inters trener José Mourinho midt i kaoset. Foto: EXPRESSEN.SE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES/OSLO (Dagbladet): Stjernene på Inter Milan og skuespillerne Katherine Heigl og Gerard Butler, som snart blir å se på kino i «The Ugly Truth», måtte evakuere fra luksushotellet Four Seasons i Los Angeles kvart på elleve i går kveld norsk tid. Zlatan Ibrahimovic, Patrick Vieira og José Mourinho så begge ut til å ta episoden med stor ro, ifølge Dagbladets reporter på stedet.

Det er kun to dager siden hotellet Manchester United skulle bo på i Jakarta ble åstedet for et massivt terrorangrep, der åtte mennesker mistet livet og omkring 50 ble skadd.BrannalarmHotelledelsen evakuerte LA-hotellet ved å sette på brannalarmen. Omkring 400 gjester måtte evakueres, det samme måtte de ansatte på hotellet.

Rosario Herrera i Los Angeles-politiet bekrefter overfor Expressen at det har blitt ringt inn en bombetrussel mot hotellet.

I 0745-tiden i dag må ifølge Dagbladets reporter i Los Angeles også et stort kjøpesenter ved det legendariske Kodak Theatre evakuere.

Ved Hollywood Boulevard- Det kan være mange tusen mennesker her, kjøpesenteret har fem etasjer. Gitrene blir kjørt ned, og rulletrappene stopper, melder reporter Hans Almqvist.Teateret ligger rett ved Hollywood Boulevard, og er åstedet for den årlige Oscar-utdelingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer