Her får Kine Charlotte (26) restylane i leppene

- Som å fikse på håret.

||| (Dagbladet.no): - For meg var det akkurat som å fikse på håret. Og det går jo ut etter hvert, sier Kine Charlotte Antonsen (26).

I kveld er det premiere på TVNorges dokusåpe «Glamourjentene», som følger glamourmamma Helene Rask (28) og jentene i modellbyrået hennes.

I første episode får vi se hvordan glamourmodellen Kine Charlotte får spøytet inn restylane i leppene.

Les også: Vær forsiktig!

- Tidligere har jeg lagt inn silikon i puppene, men dette var det første inngrepet mitt i leppene. Jeg gjorde det fordi jeg hadde lyst på større lepper. Bedøvelsen gjorde vondt, men ellers gikk det greit.

Får støtte av moren
Da var det verre å bli fulgt av kameraer i månedsvis.

- Det var litt vanskelig. Det er ikke enkelt å være seg selv med kamera i ansiktet. Jeg føler jeg har utlevert meg mye. Det verste blir nok å se det etterpå. Først da forstår man hvor mye man har utlevert, sier 26-åringen til Dagbladet.no på lanseringsfesten i kveld.

Kine Charlotte er egentlig regnskapsfører, men har hatt ekstrajobb som glamourmodell i fire år.

- Mamma støtter meg fullt ut og synes det er kjempegøy. Det er verre med pappa. Han sier at han skjønner at samfunnet har forandret seg, men han er fremdeles skeptisk. Han forstår ikke hvorfor jeg gjør dette.

- Hvorfor valgte du å bli glamourmodell?

- Jeg synes det er gøy å bli tatt bilde av. Det er et stort avbrudd fra hverdagen. Jeg møter mange fordommer, men får også overraskende mye positive tilbakemeldinger, sier Kine Charlotte.

- Men det er ikke glamourmodell jeg vanligvis introduserer meg som, for å si det slik. Jeg forteller det ikke med en gang jeg møter nye mennesker. Da sier de ofte at de ikke hadde trodd det om meg.


- Lite glamour
- Da jeg ble spurt om å gjøre dette programmet, sa jeg først nei. TV er et veldig sterkt medium, sier glamourmodell-mamma Helene Rask til Dagbladet.no.

- Men etter hvert sa jeg ja, jeg ville vise hvordan livet er bak fasaden. Det er hard jobb og lite glamour! Det endte med at de filmet oss i ti måneder, sier Rask.

Glamourmodell-mammaen forteller at programmet har blitt møtt med delte reaksjoner blant modellenes familier.

- Alle har støtte fra familien, selv om mange familiemedlemmer er klare på at de ikke ville ha gjort det samme selv.

- Er kosmetiske inngrep en nødvendig del av livet som glamourmodell?

- Dessverre mange som tar kosmetiske inngrep. Ikke alle tar silikon, men mange fikser på leppene og litt her og der. Blant jentene i programmet så er det vel to som ikke har fikset på noe, sier Rask, som selv har vært åpen om sine operasjoner.

- Det er ikke noe krav å ha silikon, akkurat som vi ikke stiller noen krav til høyde eller vekt. Det viktigste er at kroppen er velproposjonert.

I år har Rask ti-årsjubileum i nakenmodell/glamourbransjen.

- Terskelen i forhold til lettkleddhet har endret seg i løpet av den tiden. Vi er blitt mer tolerante.


Er det helt ok å ta denne typen operasjoner?

Hvorfor?
Diskuter under.

PROGRAMELDER: Helene Rask (28) leder programmet som i dag får en firer i dagbladet og en treer i VG. Foto: STELLA PICTURES.
PROGRAMELDER: Helene Rask (28) leder programmet som i dag får en firer i dagbladet og en treer i VG. Foto: STELLA PICTURES. Vis mer