«Luksusfellen» Danmark:

Her får paret tidenes gjeldssjokk

Gjennom 29 sesonger av danske «Luksusfellen», har det aldri vært duket for en dystrere rekord enn denne.

SESONGAVSLUTNING: I siste episode av «Luksusfælden» får ekteparet Lars og Rosa en solid kalddusj. Foto: Nent Group
SESONGAVSLUTNING: I siste episode av «Luksusfælden» får ekteparet Lars og Rosa en solid kalddusj. Foto: Nent Group Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På en solfylt parkeringsplass i den lille byen Herlufmagle på den ellers så idylliske øya Sydsjælland, er det svært anspent stemning.

I sesongens siste episode av danske «Luksusfellen» - som her til lands vises på norske Viaplay – møter vi Lars (58) og Rosa (51). Paret giftet seg kort tid etter de møttes, siden trossamfunnet de begge er en del av forutsetter at man er gift for å bo sammen.

Men da de sa ja til hverandre, innebar det samtidig fusjon mellom to kaotiske økonomier – den ene verre enn den andre.

Nå har ekspertene Kenneth Hansen (38) og Mette Djernis (33) gitt ekteparet i oppgave å skrive hva de tror hver av dem har i gjeld på hver sin lille, svarte tavle.

Svaret kommer som et sjokk.

Knusende fasit

Når ekteparet snur tavlene sine, er de begge enige i én ting: Rosas økonomi er i verre forfatning enn Lars’. Det skal imidlertid raskt vise seg at «problemer» ikke er i nærheten av å beskrive den situasjonen Lars og Rosa står i:

Fasiten viser at Rosas gjeld ligger på 4 420 000 danske kroner (som tilsvarer norske litt over seks millioner kroner). Lars’ gjeld er på 1 199 000 danske kroner (1,6 millioner norske kroner).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer