GÅR GALT: Det gikk fryktelig galt da den kanadiske stuntmannen Ryan Stock og hans forlovede AmberLynn skulle utføre et stunt med brennende pil under «America's Got Talent». Video: America's Got Talent Vis mer

Her går det fryktelig galt under et «America’s Got Talent»-stunt

Ble skutt i halsen av brennende pil.

(Dagbladet): Tirsdag gikk det veldig galt da en kvinne under et stunt skjøt en brennende pil i halsen på sin egen forlovede, under en direktesending av «America’s Got Talent».

Skutt i halsen

Det var ifølge US Weekly den kanadiske stuntmannen Ryan Stock og hans forlovede AmberLynn Walker som utførte stuntet, som ikke gikk helt etter planen.

I en video publisert av «America’s Got Talent» på Youtube, ser vi Stock ha en blink i munnen, som hans forlovede Walker skal skyte en brennende pil på.

Stuntet går forferdelig galt da den brennende pilen treffer mannens hals og ikke blinken han har i munnen.

Dommerpanelet var tydelig i sjokk over hva som hadde skjedd, og ba paret om å få medisinsk assistanse på stedet. Stuntmann Stock på sin side ville forsikre alle om at han var okay, men da brøt dommer Simon Cowell inn i følge US Weekly.

- Hvorfor dømmer vi dette stuntet? Amber har skutt Ryan i halsen og han trenger å dra på sykehuset nå, jeg mener det, sa en sint Cowell.

Før de gikk til reklamepause kunne programleder Nick Cannon forsikre publikum om at Ryan Stock hadde blitt undersøkt og alt skulle være i orden.

Skremmende

Etter showet snakket Simon Cowell om hendelsen til US Weekly.

- Jeg har hørt at han er okay, men dette har aldri skjedd oss før.

- Jeg trodde først det var en del av stuntet, men så skjønte jeg at det var riktig ille, sier han.

I dommerpanelet satt også tidligere modell Heidi Klum og tidligere «Spice Girl» Mel B. De sa begge at det var en skremmende opplevelse å være vitne til.