Rolf Falk-Larssen i «Mesternes mester»:

Her går det fullstendig galt for «Mesternes mester»-profilen. Nå forklarer han hva som skjedde

- Ble på en måte litt handlingslammet.

GIKK GALT: Rolf Falk-Larssen innrømmer at strategien hans ikke funket helt, da han lente seg mot lysrørene før han slapp taket i lenkene. Foto: NRK
GIKK GALT: Rolf Falk-Larssen innrømmer at strategien hans ikke funket helt, da han lente seg mot lysrørene før han slapp taket i lenkene. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Det er jo tidlig å ryke ut nå. Det hadde jo begynt å bli veldig gøy, og vi hadde alle begynt å bli bedre kjent, sier tidligere skøyteløper Rolf Falk-Larssen (57) til Dagbladet.

I kveld måtte 57-åringen fra Trondheim innse at slaget i «Mesternes mester» var tapt, etter en intens nattest mot tidligere snowboardkjører Andreas Ygre Wiig (36).

Det var Falk-Larssen som havnet nederst på poenglista etter å ha gjennomført øvelsene i ukens tema - fokus og strategi. Han valgte dermed å konkurrere mot Ygre Wiig i reaksjon, der skøyteløperen ryker ut etter andre runde.

- Jeg var ikke i nærheten til å få det til mot Andreas, sier Falk-Larssen.

Han ble dermed den tredje personen som måtte takke for seg i årets sesong av NRK-programmet.​

- Dårlig plan

Konkurransen i kveldens nattest går ut på å være den første som griper tak i et av lysrørene på bordet når lyset slukker. Dette foregår mens de begge holder fast i en lenke med hver hånd.

For Falk-Larssen gikk det imidlertid ikke helt som det skulle. Da lyset slukket, lente han seg nemlig mot bordet uten å slippe tak i lenkene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer