Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Svenske Hollywoodfruer»:

Her går det galt for Gunilla Persson: - Nå dør jeg

Den temperamentsfulle tv-fruen deiser i bakken.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Helt siden oppstarten i 2009 har TV3-programmet «Svenske Hollywoodfruer» tatt tv-seerne med storm.

En av de mest omtalte fruene er utvilsomt Gunilla Persson (57), som vet å skape både liv, røre og dramatikk.

Årets sesong er intet unntak.

- Nå dør jeg

I et klipp fra ukas program, som sendes i Sverige, får den høylytte tv-fruen et hysterianfall etter å ha slått hodet i asfalten.

Persson skal teste et såkalt Hoverboard (ståhjuling uten stang) sammen med datteren Erika når det går fullstendig galt.

57-åringen tar imidlertid ikke utfordringen like lett som datteren. Bare sekunder etter hun har plassert føttene på brettet, faller hun i bakken og deiser hodet i asfalten.

I klippet ser man at Persson skriker av smerte og frykter at hun blør fra hodet.

Se klippet øverst i saken!

- Jeg tenkte: «Nå dør jeg», forteller tv-profilen til svenske Aftonbladet.

Ikke alvorlig

Avisa skriver at innspillingen ble avbrutt etter fallet. Til tross for at 57-åringens datter iherdig forsøker å forklare sin mor at hun ikke blødde fra hodet, blir helsepersonell tilkalt.

De konstaterer at det ikke har skjedd noe alvorlig.

- DU ER EN PSYKOPAT: I TV3-programmet «Svenske Hollywoodfruer» samles både Åsa Vesterlund, Gunilla Persson, Maria Montazami og Isabel Adrian til frokost. Tradisjon tro forløper ikke møtet uten dramatikk. Video: TV 3 Vis mer

Etter noen dager dro Persson riktignok tilbake til sykehuset, fordi hodesmertene angivelig ikke ville avta.

- Den første legen jeg traff på helseklinikken sa at jeg kunne dø innen et par uker. Hun sa at lagringer av blod etter en stund kan føre til hjerneblødning, påstår Persson.

Kort tid etterpå skal hun ha fått en kontrabeskjed:

- De sa at jeg ikke kunne dø etter noen uker. Det var en feildiagnose, sier hun.

Persson har for øvrig ingen planer om å bryne seg på ståhjulinger igjen med det første.

Krangling, bedrageri og kattebråk

Det er sjelden stille rundt den temperamentsfulle tv-fruen, som har vært en del av «Svenske Hollywoodfruer» siden 2010.

FORTVILET: Når Gunilla Persson mimrer om Manhattan-leiligheten i ukens episode av «Svenske Hollywoodfruer», blir det hele for mye for henne. Video: TV3 Vis mer

Foruten å stadig havne i klinsj med sine kvinnelige reality-kolleger, har Persson skapt overskrifter for mistanker om bedrageri, porno-rabalder, kattebråk og jesus-rapping. Blant annet.

Hun var seinest i vinden tidligere denne måneden, da en lunsj med de andre tv-fruene endte i vannkasting, skrik og tårer.

Persson har tidligere avvist at tv-stormene er et spill for galleriet, og hevder selv at hun er den snilleste av alle Hollywood-fruene.

- Jeg er bare livsfarlig når jeg skal forsvare meg selv, Erika eller mamma. Det er veldig få som klarer å takle meg i en verbal krig, sa hun til Aftonbladet i fjor.


VIL TREKKE SEG: Etter at den svenske Hollywood-fruen Gunilla Persson så dette klippet, truet hun nå med å trekke seg fra realityserien. Video: TV3 Vis mer
SVENSK RAP-FRUE: Hollywood-fruen Gunilla Persson er aktuell med nytt program. I en av episodene skal hun prøve seg som låtskriver. Se hvordan det gikk. Video: TV 3 Sverige Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!