«Jakten på kjærligheten»-bonden Beatrice Fjell blir flau når frier TJ skal fremføre en sang for henne på gitar. Vis mer

«Jakten på kjærligheten» 2017:

Her går det galt for «Jakten»-frieren: - Jeg syntes jo det var kleint

Ting går ikke etter planen når «TJ» skal overraske tv-bonde Beatrice Fjell.

(Dagbldet): Årets utgave av «Jakten på kjærligheten» er allerede godt i gang, og nå har bøndene fått besøk av frierne på sine respektive gårder. Årets, og tidenes, yngste kvinnelige bonde i serien, er 24 år gamle Beatrice Fjell fra Lommedalen i Bærum.

I episoden som vises på TV den 23. oktober skal Fjell sende hjem den første frieren fra gården. Før den tid kommer, skal hun bli bedre kjent med guttene som har kommet på besøk. Én av frierne heter Tor Jonas Wilhelmsen. Han går under kallenavnet «TJ», og er en gammel kjenning av bonden.

I ukas episode av serien bestemmer han seg for å ta Beatrice til side, for å vise henne sine musikalske ferdigheter. Med gitaren i hendene forsøker han å spille en låt for 24-åringen, men ting går ikke etter planen.

PINLIG BERØRT: Bonde Beatrice Fjell legger ikke skjul på at hun blir flau når frier «TJ» finner farm gitaren. Foto: TV 2
PINLIG BERØRT: Bonde Beatrice Fjell legger ikke skjul på at hun blir flau når frier «TJ» finner farm gitaren. Foto: TV 2 Vis mer

- Ganske selvironisk

Poenget med hendelsen var å vise bonden at han har myke sider også, og at han ikke er så fjollete som han framstår overfor henne.

- Jeg har brukt det litt som en forsvarsteknikk i og med at det er så mange gutter som skal ha oppmerksomheten og sånt, men nå kommer hun til å få se en bedre side, sier frieren i programmet.

  • Se klippet øverst i artikkelen!

Overfor Dagbladet utdyper Wilhelmsen det som til slutt ble en ganske så klein affære.

- Jeg er en ganske selvironisk person og tuller mye, men dette innslaget var noe jeg ville gjøre for å imponere og vise at jeg også har en seriøs side. Jeg har jo opptrådt mye på scene, men denne opptredenen kan ikke sammenlignes med noe jeg har gjort tidligere, forteller han, og legger til:

- Det ble veldig intimt og følelser tok litt overhånd. For første gang opplevde jeg presentasjonsangst fordi jeg fikk for store forventninger til meg selv.

LITT BEKLEMT: Selv om «Jakten»-bonden satte pris på frierens musikalske gest, ble ikke framføringen noen innertier. Foto: TV 2
LITT BEKLEMT: Selv om «Jakten»-bonden satte pris på frierens musikalske gest, ble ikke framføringen noen innertier. Foto: TV 2 Vis mer

- Det var kleint

Han forteller at han kunne sangen godt, men at det var vanskelig å konsentrere seg med Beatrice sittende foran seg. Likevel oppfattet han ikke den noe mislykkede opptredenen som spesielt pinlig.

- Det er veldig få situasjoner som gjør meg flau, og jeg tar denne opptreden med en smule humor og tenker på det som en kar som ville imponere - selv om han ikke traff tonen hele tiden. Jeg håper også at hun opplevde det som mer morsomt enn kleint.

Beatrice Fjell må imidlertid skuffe «TJ» en smule der, for overfor Dagbladet innrømmer hun at hun personlig opplevde det hele som noe merkelig.

- Det var jo … jeg syntes jo det var kleint. Og jeg så jo på ham at han var veldig nervøs, så jeg syntes jo litt synd på ham, for det gikk ikke sånn kjempebra, forteller hun, og fortsetter:

- Og så løp han ut etterpå, jeg tror ikke han turte å høre tilbakemeldingen min med én gang. Men jeg snakket med ham om det dagen etterpå, spurte hvorfor han valgte den sangen og sånn. Jeg tror det var hans måte å vise det han følte på, ut fra den sangen han valgte, forklarer 24-åringen.

Hun forteller at ingen har sunget for henne tidligere i såpass seriøse sammenhenger. Hvis noen har spurt om å synge for henne, har hun takket nei. Denne gangen var det imidlertid uunngåelig.

- Det var jo et fint initiativ å ta meg til siden. Jeg så gitaren og tenkte at det vel ble noe spilling. Jeg synes i utgangspunktet det er veldig flaut å bli sunget til og spilt for. Men det var jo fint gjort, det var for så vidt hyggelig, understreker Fjell.

Vil stifte familie

Beatrice Fjell driver med hest på et småbruk som hun leier. Hun har vært singel i nesten tre år, og er nå klar for å endre på den tilværelsen. Det kunne hun avsløre da Dagbladet møtte henne i april.

- Jeg har hørt rykter om at jeg er den yngste kvinnen, men jeg føler meg klar for å finne mannen i mitt liv. En å vokse sammen med, og stifte familie med. Det er derfor jeg har meldt meg på.

Fjell fortalte videre at hun er på jakt etter en som deler samme drøm som henne. Driften på gården er tung, og et par sterke mannehender mener hun kan være behjelpelig i hverdagen.

GOD STEMNING: Jakten-frierne får seg en overraskelse når de inviteres i boblebadet av bonden Ingvar i «Jakten på kjærligheten». Video: TV 2 Vis mer Vis mer

- Humor er noe jeg setter veldig høyt. Og at han er snill og omtenksom. En som elsker og respekterer meg for den jeg er. Han må gjerne være utadvendt og kreativ, det er i så fall et pluss. Ellers må han være en voksen og selvstendig person.

- Er du åpen for å kysse på tv?

- Ja, det er jeg absolutt. Jeg må jo test-kysse litt, sa hun lattermildt, og fortsatte:

- Jeg er ganske åpen av meg som person, så jeg frykter ikke at det skal bli et problem å date foran kamera. Litt rart blir det kanskje, men det er noe man bare må venne seg til, tror jeg.