Her går det galt for Kjetil André Aamodt under TV-innspilling

- Jeg var litt redd.

(Dagbladet): - Jeg var vel litt tøff i trynet, sier Kjetil André Aamodt (43) til Dagbladet.

Da han, Lasse Kjus, Eirik Verås Larsen og Olaf Tufte skulle konkurrere i å spise mest mulig chili, tok han det ikke rolig. Tvert i mot.

- Jeg hev inn veldig mye chili, plutselig. Sviinga er en ting, men det var da det begynte å koke skikkelig inne i meg at jeg tenkte det kunne være helsefarlig, sier han, og legger til:

- Men med yoghurt og skummamelk så overlevde jeg.

• Se klippet øverst i artikkelen!
Nytt program - Var du redd?

- Ja, jeg var litt redd da det begynte å koke i pappen der.

Det var i forbindelse med TV-innspillinga til TVNorge-programmet «Aamodt og Kjus på bortebane», som har premiere tirsdag kveld, at Aamodt spiste litt for mange chili på litt for kort tid.

I programmet «Hvem kan slå Aamodt og Kjus», som har gått på TV i flere sesonger, konkurrerte de to alpinistene mot andre idrettsstjerner. I det nye programmet skal de også konkurrere mot idrettsstjerner, men på motstandernes hjemmebane.

- Siden vi har vunnet så mye, så tenkte vi at vi skulle dra på bortebane og konkurrere mot idrettsutøverne på hjemmebane, med et snev av deres idretter i konkurransene, sier Aamodt til Dagbladet.

- Mer reality Han sier også at programmet er lagt opp på en annen måte.

- Det er et litt annet konsept, det er mer reality. Vi filmer hele tida, og har ikke en programleder. Vi spiser sammen, og prater sammen, sier han.

I tillegg til Olaf Tufte og Eirik Verås Larsen, som er med i det første programmet, skal også Suzann Pettersen og Caroline Martens, Gro Hammerseng og Anja Edin, Henrik og Filip Ingebrigtsen, Jahn Ivar «Mini» Jacobsen og Harald Martin Brattbakk, Henning Solberg og Mads Østberg, Thomas Ulsrud og Pål Trulsen, Andreas Ygre Wiig og Andreas Håtveit, Thomas Hansvoll og Ole Klemetsen og Johan Remen Evensen og Lars Bystøl konkurrere mot alpinistene.