New York fashion week

Her går det galt for supermodellen

Bella Hadid med stygt uhell på catwalken i New York.

UHELDIG: Bella Hadid snublet og falt da hun gikk på catwalken for Michael Kors i New York onsdag. Sjokkerte tilskuere fikk fort fram telefonene sine for å dokumentere uhellet. Foto: NTB / Scanpix
UHELDIG: Bella Hadid snublet og falt da hun gikk på catwalken for Michael Kors i New York onsdag. Sjokkerte tilskuere fikk fort fram telefonene sine for å dokumentere uhellet. Foto: NTB / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag avsluttes høstens moteuke i New York, men for supermodell Bella Hadid (19) ble onsdagens Michael Kors-visning noe litt annet enn hun hadde sett for seg.

KOM SEG PÅ BEINA: Bella Hadid reddet seg fort inn etter onsdagens uhell. Foto: NTB / Scanpix
KOM SEG PÅ BEINA: Bella Hadid reddet seg fort inn etter onsdagens uhell. Foto: NTB / Scanpix Vis mer

Da hun gikk modell for designer Michael Kors onsdag 14. september, skapte hun nemlig uventet dramatikk på catwalken.

19-åringen snublet og falt mens publikum måpte - og dokumenterte det stygge catwalk-uhellet med smarttelefonene sine.

Trolig var det de skyhøye platåskoene Hadid hadde på føttene som fikk henne til å miste balansen og deise i bakken under motevisningen. Ifølge Daily Mail var hælene i overkant av 15 centimeter høye.

Venninnen leverte

Heldigvis tok Bella Hadid uhellet med fatning. Hun tok seg for med hendene og krabbet opp på alle fire med et lite smil, før hun kom seg opp på beina igjen og fortsatte behersket nedover catwalken.

«Keeping Up With the Kardashians»-stjerna Kendall Jenner (20), som er god venninne med både Bella og søsteren Gigi Hadid (21), var også blant modellene på Michael Kors-visningen. Hun klarte derimot å komme seg opp og ned catwalken uten knall og fall.

Backstage så det uansett ut til at det var god stemning mellom Hadid og Jenner, som ble fotografert mens de lo og tullet sammen med modellkollega Joan Smalls (28).

GOD STEMNING: Det var god stemning bak scenen under Michael Kors visningen. Her er Hadid (t.v) avbildet sammen med Kendall Jenner og Joan Smalls. Foto: NTB / Scanpix
GOD STEMNING: Det var god stemning bak scenen under Michael Kors visningen. Her er Hadid (t.v) avbildet sammen med Kendall Jenner og Joan Smalls. Foto: NTB / Scanpix Vis mer

Blant de celebre gjestene som ble vitne til Hadids uhell fra første rad var modell Nina Agdal (24), Chrissy Teigen (30), Vogue-redaktør Anna Wintour (66), og Hollywood-stjernene Sienna Miller (34) og Emily Blunt (33).

Dristig og avkledd

Dette er imidlertid ikke første gang Bella Hadid vekker oppsikt i motesammenheng i år.

KJENT FAMILIE: Familien Hadid har er en velkjent familie i Hollywood. Her er Gigi (t.v) og Bella (t.h) avbildet sammen med moren, Yolanda (i midten). Foto: NTB / Scanpix
KJENT FAMILIE: Familien Hadid har er en velkjent familie i Hollywood. Her er Gigi (t.v) og Bella (t.h) avbildet sammen med moren, Yolanda (i midten). Foto: NTB / Scanpix Vis mer

Da hun stilte på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes i mai, var 19-åringen iført det som trolig var festivalens aller dristigste kjole.

I forkant av filmfestivalen ladet hun opp med en sexy bikini-shoot, og i septemberutgaven av franske Vogue er hun avbildet splitter naken.

Tidligere i år var det Gigi Hadid som kledde seg naken for motemagasinet, men i motsetning til storesøsteren prydet hun selve forsiden uten en tråd.

Bikini-uhell og kollaps

Og om Bella Hadid er flau over fallet sitt, kan hun trøste seg med at hun langt ifra er den første som har et uhell på catwalken.

I februar var det Gigi Hadid som var uheldig da det ene brystet hennes kom til syne på catwalken under moteuka i Milano.

Da rapstjernen Kanye West (39) viste frem sin nyeste Yeezy-kolleksjon på moteuken i New York forrige uke, gikk showet langt ifra knirkefritt.

Både han og Kardashian/Jenner-klanen var svært sent ute, mens flere av de ventende modellene angivelig falt sammen i varmen. Kanyes designersko skal dessuten ha gitt flere av modellene problemer med å komme seg nedover catwalken på elegant vis.

Saken ble først publisert av Se og Hør.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer