Lady Victoria Hervey:

Her går det galt

45-åringen viste litt mer enn planlagt i Cannes.

PÅ RØD LØPER: Lady Victoria Hervey under filmfestivalen i Cannes. Foto: Ammar Abd Rabbo/NTB
PÅ RØD LØPER: Lady Victoria Hervey under filmfestivalen i Cannes. Foto: Ammar Abd Rabbo/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Adelige lady Victoria Hervey (45) er vant til å skape overskrifter. Som tidligere «it girl» og prins Andrews ekskjæreste, dukker hun ofte opp på rød løper i ekstravagante antrekk. Årets filmfestival i Cannes var intet unntak, og søndag kveld spradet hun på festivalens røde løper i en lang gullkjole.

Den skulle imidlertid by på utfordringer for den britiske aristokraten.

UHELDIG: Den internasjonale stjerna Camila Cabello gjestet live-programmet «The One Show», og klarte å tilby seerne en uheldig puppeglipp. Video: BBC / TikTok / Rød Løper Vis mer

Rettet på kjolen

I løpet av kvelden endte 45-åringen nemlig opp med å vise fram mer enn bare kjolen, da det var vanskelig å holde det løse stoffet på plass over brystene.

På grunn av den dype utringningen, droppet Hervey BH. Noe som sammen med kjolens løse stoff, ble en klønete kombinasjon.

OOOPS: Hervey innså snart at kjolen ikke satt helt som planlagt. Foto: Ammar Abd Rabbo/NTB
OOOPS: Hervey innså snart at kjolen ikke satt helt som planlagt. Foto: Ammar Abd Rabbo/NTB Vis mer

Det hele endte med en puppeglipp for Hervey, som så seg nødt til å rette på kjolen foran fotografene.

- Det er en personlig ting

Dette er likevel ikke første gang Hervey får søkelyset rettet mot seg.

I fjor uttalte hun til Daily Mail at hun ikke brukte munnbind under pandemien.

- Jeg skal ikke lyve, jeg bruker aldri maske, fortalte hun, og la til at hun stormet ut av en butikk dersom de ba henne bruke munnbind.

Til tross for at 45-åringen selv ikke brukte munnbind, solgte hun verneutstyr i starten av pandemien. Hun forklarte at hun ikke anser det som hyklersk, siden hun bare solgte verneutstyr til sykehus, og ikke til folk som «luftet hunden eller handlet i butikken».

På spørsmål om Hervey skulle ta vaksinen, svarte hun nei.

- Det er en personlig ting, og min mor har tatt den, men i min alder tror jeg mer på naturlig immunitet.

TOK SLUTT: Forholdet til australske Jess Velkovski og Aaron Waters tok slutt etter å ha kranglet om et uheldig puppeglipp i villaen. Video: ITV / Rød Løper Vis mer

I samme intervju forklarte hun at valget var påvirket av ønsket om å bli gravid. Hervey fryste nemlig ned seks egg som ble lagret for tre år siden. Hun hadde også funnet potensielle spermdonorer.

Donoren skulle være en del av barnets liv, men som en venn, ikke hennes partner.

45-åringens planer om å bli gravid ble imidlertid stoppet av pandemien.

- Brukte meg som agn

Hervey sørget for flere overskrifter da dokumentarfilmen «Ghislaine, Prince Andrew and the pedophile» ble sluppet i januar.

I filmen settes forholdet mellom prins Andrew (62) og jetsetteren Ghislaine Maxwell (60) under et kritisk søkelys. Hervey datet skandaleprinsen i 1999, og medvirket i dokumentaren.

UNIKT: Skuespiller Emma Corrin har mottatt ris og ros for sitt spesielle antrekk under nattens Emmy-utdeling. Video: AP Vis mer

Hervey skal også ha møtt Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell, og mener hun ble brukt som lokkemiddel i deres misbruk.

- Jeg tror han (Epstein, red.anm.) lente seg litt tilbake og ventet på at hun (Maxwell, red.anm.) skulle fiske og finne jentene som skulle underholde vennene hans. Jeg tror hun brukte meg som agn, fortalte hun i dokumentaren, ifølge Ekstra Bladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer