«Paradise Hotel» 2018:

Her gjør «Paradise»-vinneren det uventede

Leo Faa og Julie Grindbakken vant «Paradise Hotel».

ÉN TOK PENGENE: Det var Julie Grindbakken og Leo Faa som stakk av med seieren i årets sesong av «Paradise Hotel». Slik gikk det under troskapstesten. Video: TV 3 / Thomas Rasmus Skaug / Ingrid Cogorno Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Godt over to måneder etter at TV3 åpnet dørene for sin tiende sesong av «Paradise Hotel», fikk seerne i kveld svaret på det de har lurt på hele veien: Leo Faa (22) og Julie Grindbakken (21) sto igjen som sesongens vinnerpar.

Duoen danket ut Erik Anders Sæter (21) og Ingrid Fosså Aguiluz (21) i finalen med dobbelt så mange stemmer fra juryen, og kunne dermed slippe jubelen løs.

Men spenningen stoppet altså ikke der. Som vanlig måtte vinnerparet også gjennom en troskapstest, der alt handler om tillit.

Valget er enten å dele 500 000 kroner mellom seg, eller å ta deler av premiepotten selv og la partneren stå igjen uten en krone.

Programleder Triana Iglesias (36) la sakte, men sikkert på gullbarer, mens Grindbakken og Faa sto med hver sin glasskule i hånda.

Også smalt det.

Faa's kule ble knust hardt i bakken, mens Grindbakken sto igjen med sin glasskule godt plassert i armene. Hun måtte dermed reise hjem til Norge med tom lommebok.

- Jeg hadde jo sett for meg at jeg skulle kaste kulen hele tiden. Så havnet jeg der med Julie, og Julie er en gæren dame, så jeg var sikker på at hun kom til å tenke det samme som meg. Så da tenkte jeg, ok, hvis Julie tenker det samme som meg så kommer hun til å kaste kulen på 300 000 kroner. Så da tenkte jeg shitt, da må jeg kaste den på 200 000 kroner, sier Faa til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.