NAZI-HILSEN: «Law & Order»-stjernen Richard Belzer får oppmerksomhet for sin opptreden på den røde løperen i Monte Carlo. Foto: Eric Gaillard / Reuters / NTB Scanpix
NAZI-HILSEN: «Law & Order»-stjernen Richard Belzer får oppmerksomhet for sin opptreden på den røde løperen i Monte Carlo. Foto: Eric Gaillard / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Her gjør TV-stjernen en nazihilsen

Opprørt og fornærmet over at noen tar det alvorlig.

(Dagbladet): TV-stjernen Richard Belzer (63) gjorde en oppsiktsvekkende Hitler-hilsen på TV-festival. Nå tvinges han til å forklare seg.

Det var på den røde løperen under en TV-festival i Monte Carlo at «Law & Order»-skuespilleren plutselig strakte opp hånden i en nazihilsen. Han satte også to fingre mot munnen for å illustrere den ikke ukjente Hitler-barten.

Opprørt - Min farfar representerte Israel i FN før landet ble en nasjon. Jeg er en jødisk komiker, og det har kommet noe nytt her ute, det kalles satire, ironi og historisk referens, sier Belzer til TMZ.

En representant for Belzer forklarer at TV-stjernen var involvert i en diskusjon med en journalist om Charlie Chaplin-filmen «The Great Dictator» i det han bestemte seg for å gjenskape en scene fra filmen der Charlies karakter gjør det samme.

Representanten hevder også at Belzer både ble opprørt og fornærmet over at noen kunne tro at han faktisk gjorde en nazihilsen på alvor.

Viste rumpa 67-åringen viste også rumpa til fotografene av en eller annen ukjent grunn.

Det er ikke første gang Belzer får oppmerksomhet på den røde løperen. Også i 2009 gjorde han en lignende opptreden under det direktesendte TV-showet «Hannity» på Fox News, da som et forsøk på å bryte inn i samtalen.

VISTE RUMPA: Richard Belzer viste rumpa til fotografene av en ukjent grunn. Foto: Eric Gaillard / Reuters / NTB Scanpix Vis mer