Her hermer dronning Maxima etter Mette-Marit

Dukket opp i samme kjole.

I 2013 OG 2011: Dronning Maxima valgte denne Valentino-kreasjonen til gårsdagens bankett i forbindelse med presidentbesøket til Shimon Peres. Samme kjole bar vår egen kronprinsesse Mette-Marit under Nobelbanketten i 2011. Foto: Stella Pictures / NTB Scanpix
I 2013 OG 2011: Dronning Maxima valgte denne Valentino-kreasjonen til gårsdagens bankett i forbindelse med presidentbesøket til Shimon Peres. Samme kjole bar vår egen kronprinsesse Mette-Marit under Nobelbanketten i 2011. Foto: Stella Pictures / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Et av Mette-Marits favorittmotehus er uten tvil italienske Valentino. Kronprinsessen har flere kreasjoner signert det eksklusive motehuset, og hun bar også Valentino da kongehuset tok offisielle bilder tilbake i 2011.

Det er imidlertid ikke bare Mette-Marit som ser ut til å ha en forkjærlighet for Valentino Garavanis kreasjoner.

Samme kjole Da det nederlandske kongeparet holdt en bankett for den israelske presidenten Shimon Peres i Haag i går, var dronning Maxima nemlig iført en kjole vi har sett før.

Hun kom nemlig iført en fotsid Valentino-kreasjon i bruntoner - som er den eksakt samme kjolen vår egen kronprinsesse Mette-Marit bar på Nobelbanketten i 2011.

I VALENTINO-KÅPE: Da det nederlandske kongeparet Maxima og Willem-Alexander ankom Slottet for sitt offisielle statsbesøk tidligere i dag, ønsket kronprinsesse Mette-Marit dem velkommen i sin Valentino-kåpe til en verdi av 19 000 kroner. Foto: NTB Scanpix
I VALENTINO-KÅPE: Da det nederlandske kongeparet Maxima og Willem-Alexander ankom Slottet for sitt offisielle statsbesøk tidligere i dag, ønsket kronprinsesse Mette-Marit dem velkommen i sin Valentino-kåpe til en verdi av 19 000 kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens dronning Maxima valgte et diamantdiadem og en diamantpin til kjolen, gikk Mette-Marit for to år siden for en litt enklere variant med håret bølget til siden.

Kongelig favoritt Det er imidlertid ikke bare kronprinsesse Mette-Marit og dronning Maxima designeren Valentino liker å kle opp. Det var også han som designet kjolen prinsesse Madeleine bar da hun giftet seg med Chris O'Neill tidligere i år.

Det nederlandske kongeparet ankom tidligere i dag Oslo for sitt statsbesøk. De legger nå ut på en europeisk turné for å presentere seg selv, etter at de i april ble kronet som konge og dronning.

Hvem synes du kledde kjolen best? Si din mening i avstemningen!

KÅPE TIL 19 000: Mette-Marits Valentino-kåpe som har en utsalgspris på 19 000 kroner. Foto: NTB Scanpix
KÅPE TIL 19 000: Mette-Marits Valentino-kåpe som har en utsalgspris på 19 000 kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer