Justin Bieber til Norge:

Her kan du møte Justin Bieber i Oslo

Her har superstjerna hengt på sine forrige besøk.

TIL GLEDE FOR FANSEN: Justin Bieber skal spille på Telenor Arena i Oslo fredag 23. og lørdag 24. september. Foto: Xavier Collin/Image Press/Splash

TIL GLEDE FOR FANSEN: Justin Bieber skal spille på Telenor Arena i Oslo fredag 23. og lørdag 24. september. Foto: Xavier Collin/Image Press/Splash

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

23. og 24. september spiller popsensasjonen Justin Bieber (22) to konserter i Telenor Arena i Oslo.

Første gang «What Do You Mean?»-sangeren besøkte Oslo var i 2012, da han holdt en overraskelsekonsert på Operaen i Bjørvika.

Det var imidlertid ikke bare hans trofaste fans som fikk seg litt av en overraskelse den gang. Både arrangør og politiet var uforberedt på kaoset som skulle oppstå.

Tusenvis av elleville «beliebers» satte byen fullstendig på hodet, og flere ble fraktet til sykehuset grunnet presskader etter all trengselen.

Siden den gang har nok både Bieber selv og arrangørene lært at norske Bieber-fans virkelig er villige til å gå over stokk og stein for å få et glimt av sitt store idol.

Seoghør.no oppsummerer derfor hvor - og ikke minst hva - Bieber har gjort under sine tidligere besøk i storbyen, for å kartlegge hvor han kan dukke opp.

HYSTERI: Popstjernen opptrådte for første gang i Norge i 2012, da han holdt en overraskelseskonsert på Operaen i Oslo. Det ble den gang ellevill stemning i hele byen.
 Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
HYSTERI: Popstjernen opptrådte for første gang i Norge i 2012, da han holdt en overraskelseskonsert på Operaen i Oslo. Det ble den gang ellevill stemning i hele byen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer

Her kan han bo

Bieber har altså besøkt Norges hovedstad tre ganger tidligere, men har valgt å bo på forskjellige hoteller alle gangene.

I 2012 bodde han på Hotel Royal Christiania, som ligger rett ved Oslo S. Flere heldige fans fikk seg litt av en overrasket han plutselig dukket opp på balkongen og vinket ned til de oppmøtte utenfor.

Da han året etter ankom Oslo for å spille hele tre konserter i Telenor Arena, holdt han derimot en relativt lav profil. Den gang overnattet han på luksushotellet The Thief på Tjuvholmen.

Under hans mye omtalte «skandalebesøk» i oktober i fjor, overnattet han på Scandic Holmenkollen Park, der flere medier var på plass for å følge hysteriet.

FIKK ET GLIMT AV STJERNEN: I 2012 bodde Justin Bieber på Hotel Royal Christiania. Den gang overrasket han fansen da han dukket opp på balkongen og vinket ned til de oppmøtte.
 Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
FIKK ET GLIMT AV STJERNEN: I 2012 bodde Justin Bieber på Hotel Royal Christiania. Den gang overrasket han fansen da han dukket opp på balkongen og vinket ned til de oppmøtte. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer

Det er flere som spekulerer i at Bieber kommer til å velge Petter Stordalens hotell, The Thief, i år igjen. Hotellet er en soleklar favoritt hos flere av verdens største stjerner.

Stordalen strakk seg også langt for popstjernen da han bodde på hotellet for tre år siden. Hotellkongen bygget et privat helsestudio til «Sorry»-sangeren i 8. etasje, slik at han skulle slippe å forlate hotellet for en treningsøkt.

I tillegg er beliggenheten perfekt for at Justin og crewet kan fraktes ut bakveien og dra til Telenor Arena via båt, noe som var én av grunnene til at han bodde på The Thief i 2013.

Sanger Adele Adkins, Rihanna, Lana Del Ray og Mariah Carey bare noen av de kjente navnene som også har valgt å bo på det flotte hotellet under sine Norges-besøk.

OMRINGET AV FANS: Justin Bieber bodde på lukseriøse The Thief i Oslo da han var her i 2013. Rundt hotellet svermet det av ivrige fans. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
OMRINGET AV FANS: Justin Bieber bodde på lukseriøse The Thief i Oslo da han var her i 2013. Rundt hotellet svermet det av ivrige fans. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Elsker lek og moro

Den Grammy-vinnende sangeren er også glad i å være i aktivitet. Da han var i Norge første gang, tok han seg tid til å spille en runde bowling ved Solli Bowling.

Siden den gang har han imidlertid fått en ny hobby, nemlig å skate.

Mens hysteriske fans sto utenfor hotellet i Holmenkollen og konsertarenaen Chateau Neuf på Majorstuen i oktober i fjor, tok sangeren seg en tur til Arena Bekkestua i Bærum for å skate med en norsk ungdomsgjeng.

Dersom Bieber faktisk skal bo på The Thief under oppholdet, er det jo en mulighet for at han tar seg turen til skateparken «Skur 13», som ligger rett rundt hjørnet for hotellet.

Den innendørs skateparken ble bygget i forbindelse med X-Games i Oslo tidligere i år, og skal stå frem til neste år en gang, ifølge parkens nettside.

Området er på hele 1500 kvm, så popstjernen har i så fall god plass til å boltre seg på.

LIDENSKAP: Det er ingen tvil om at popidolet har funnet en stor hobby i å skate. Han blir stadig observert trillende rundt på et skateboard.
 Her viste han fram ferdighetene sine på amerikanske «The Today Show». Foto: NBC/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix 
LIDENSKAP: Det er ingen tvil om at popidolet har funnet en stor hobby i å skate. Han blir stadig observert trillende rundt på et skateboard. Her viste han fram ferdighetene sine på amerikanske «The Today Show». Foto: NBC/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix  Vis mer

Den unge popstjernen har, i likhet med resten av verden, blitt hekta på mobilspillet Pokémon GO, som har fått millioner av spillere til å bevege seg rundt i nærmiljøet på jakt etter figurer de kan samle på.

I sommer dukket «Baby»-sangeren opp i Central Park i New York på jakt etter den sjeldne spillfiguren «Gyarados».

En rekke andre spillere hadde møtt opp på samme sted, men siden alle var opptatt med å speide etter spillfiguren, fikk Bieber gå i fred.

Ifølge Aftenposten er det Frognerparken som er det beste stedet i Oslo for å fange de populære Nintendo-figurene fra 90-tallet.

Kanskje noen heldige fans møter popstjernen mens han er «Pokémon»-jakt i parken?

Takker sjelden nei til en fest

Justin Bieber er som kjent en festglad 22-åring, og blir stadig avbildet på eksklusive nattklubber når han besøker storbyer verden rundt.

Da Bieber holdt konsert i Stockholm kun dager etter Oslo-konserten i 2013, dukket han også opp på utestedet Rose for å holde en liten intimkonsert, ifølge Expressen.se.

Under Norges-besøket den gang oppholdt han seg for øvrig kun på hotellrommet for å se på filmer på YouTube, mens danserne og folk fra crewet hans festet på utestedet Jaeger i Oslo.

Den gang ble etterfesten på Stravinsky stoppet av politiet av sikkerhetsmessige årsaker.

Ifølge Stereoboard.com, som viser Biebers plan for Europa-turneen, holder han en konsert i Paris 21. september, altså to dager før han entrer scenen i Telenor Arena for den første konserten.

Neste konsert etter siste konsert i Oslo lørdag 24. september, blir arrangert i Helsinki i Finland mandag 26. september.

Det er derfor sannsynlig at Bieber kan oppholde seg i Oslo både en liten stund før og etter sine to konserter i Norge.

Saken ble først publisert på Seoghør.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer