Her klarer selv ikke Victoria Beckham å holde smilet tilbake

Gliset spredte seg over hele ansiktet etter full jubel for New York Fashion Week-visning.

(Dagbladet): Designer Victoria Beckham (38) ble møtt av et jublende publikum da hun entret catwalken etter å ha vist sin nye kolleksjon i New York i går.

I salen satt blant andre motelegenden Anna Wintour og tennisstjernen og fashionistaen Maria Sharapova på første rad. Det samme gjorde den karismatiske Vogue Japan-redaktøren Anna Dello Russo.

Sånt forplikter.

- Lå våken Og Beckham innrømmer at hun slet med å sove natta før den store dagen.

- Tror du ikke jeg har ligget våken og vært besatt av tanken på en krage, sier hun til The Telegraph.

Heldigvis for Beckham gikk visningen på skinner. Og en imponert mote-elite belønnet henne med med storslagen applaus da designeren viste seg etter at catwalken var tømt for modeller.

Beckham er kjent for sin alvorlige mine, og er ikke blant dem som oftest trekker på smilebåndet. Men da hun gikk ut og tok imot hyllesten fra publikum, begynte munnvikene å krype oppover.

Til slutt brøt hun ut i et fullstendig glis. Beckham gjemte like godt hele ansiktet i hendene, og var tydelig rørt da hun forsvant backstage igjen.

Omsatte for 554 millioner Den britiske frisøren Guido Paolo er full av lovord om Beckhams utvikling som motepersonlighet.

- Da Victoria begynte gjenspeilet modellene i det store og hele hennes stil. Men for å utvikle seg må en designer gjøre visjonen sin mer universell, sier han.

Klærne i kolleksjonen for våren og sommeren 2013 består i hovedsak av svært stilrene kjoler, skjørt og bluser i svart, hvitt og rød-oransj.

Designere overrasket også ved at flere av skoene ikke hadde hennes sedvanlige høye hæler. I steder hadde flere av modellene på seg flate sko eller boots. Flere av skoene var åpne foran.

Beckhams klesimperium omsatte i fjor for mer enn 554 millioner kroner.

Se alle kolleksjonene fra New York Fashion Week her.

Hva synes du om Victoria Beckhams kolleksjon? Diskuter i kommentarfeltet under.

STRAM DESIGN: Svart og hvitt går igjen i Victoria Beckhams kolleksjon for våren og sommeren 2013. Foto: Emmanuel Dunand / AFP / NTB Scanpix Vis mer