Her klikker det for Iker Casillas journalistkjæreste

Fikk nok av pågående «kollegaer».

(Dagbladet): Denne uken fikk sportsjournalist Sara Carbonero (28) kjenne på det å være på den andre siden av «spotlighten».

Fikk nok av fotografene Hun og kjæresten Iker Casillas (31), som er keeper for Real Madrid og spanias herrelag, og nylig vant EM-finalen mot Italia, var torsdag denne uken på spasertur i Madrid da de ble omringet av paparazzifotografer.

28-åringen fikk etter hvert nok av de innpåslitne fotografene, og ga klar beskjed om at hun ikke satte pris på å bli tatt bilde av.

På et punkt prøvde hun å røske kameraet til den ene fotografen ut av hendene hans, men kjæresten Casillas kom til unnsetning før noe drastisk skjedde.

Topper «mest sexy»-liste Også Casillas, som ikke slapp inn ett eneste mål mot Mario Balotelli (21), som skal bli pappa, og resten av det Italienske fotballaget i finalen, ga klar beskjed til paparazziene om at de måtte roe seg ned.

I 2009 ble forøvrig Carbonero kåret til «verdens mest sexy TV-reporter» av mannebladet FHM.

I mars i år annonserte spansk presse at paret har forlovet seg.

 INTERVJU:  Sara Carboner har ved en rekke anledninger intervjuet kjæresten Iker Casillas i jobbsammenheng. Foto: Stella Pictures
INTERVJU: Sara Carboner har ved en rekke anledninger intervjuet kjæresten Iker Casillas i jobbsammenheng. Foto: Stella Pictures Vis mer