Her kliner ukyssede Ryan (31) og Shanna (27) for første gang

- Det var en fantastisk opplevelse, men veldig vondt, sier bruden om bryllupsnatta.

(Dagbladet): Ryan (31) og Shanna (27) er bevisene på at øvelse gjør mester, skal vi tro opptaket som ble gjort av bryllupsseremonien deres for TLC-serien «Jomfru i nød».

Brud og brudgom ventet ikke bare med samleie til ekteskapet var inngått, både Ryan og Shanna var ukyssede da de ga hverandre sitt ja.

Videoen av de to uerfarne turtelduene har gått som en farsott på nettet og ble sendt i søndgens episode av «Jomfru i nød».

Råkliner I en euforisk glede gyver de to nemlig løs på hverandre, med en gang presten er ferdig. Gjestene i bryllupet ser med latter og vantro på klininga som utspiller seg, og som fortsetter til glede og forlystelse også under kakespisingen.

Ryan og Shanna har i etterkant av TLC-programmet startet en blogg der de prøver å balansere inntrykket som ble skapt av dem som livsfjerne og uerfarne. På bloggen skriver de om hvor fantastisk ekteskapet og samlivet er, samt om hvordan gud styrer livene deres.

- Det har ikke vært noen store konflikter eller krangler så langt. Vi prøver å sette den andre først hver gang vi er uenige. En av oss sier som regel «vel, jeg ville veldig gjerne gjøre det, men vi trenger ikke», eller «ok, vi kan gjøre det i stedet». Hver gang vi er uenige prøver vi å huske at det ikke er veldig viktig, uansett hva det er. Vi er begge raske til å unnskylde og klare til å tilgi, skriver paret på bloggen.

Nedtur på bryllupsnatta Spørsmålet mange stiller seg etter å ha sett videoen fra bryllupet handler imidlertid ikke om hvordan paret krangler, men snarere hvordan bryllupsnatta foregikk.

- Det var godt, men ikke så godt som jeg hadde forventet, sier brudgom Ryan, før han legger til at «det ikke var som på film».

ROMANTISK: Shanna sto naturligvis hvis brud da hun fikk sin Ryan.
ROMANTISK: Shanna sto naturligvis hvis brud da hun fikk sin Ryan. Vis mer

For bruden Shanna var det, kanskje ikke så overraskende, en blandet erfaring å debutere på bryllupsnatta som 27-åring med en jomfru på 31.

- Det var en fantastisk opplevelse, men veldig vondt.

LATTERMILDT: Flere av gjestene klarte ikke å holde seg da brudeparet gikk løs på hverandre.
LATTERMILDT: Flere av gjestene klarte ikke å holde seg da brudeparet gikk løs på hverandre. Vis mer