Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Her kysser Robbie Williams rumpa til norske Lone (22)

- Det var helt sykt!

(Dagbladet): I går kveld holdt den britiske stjerneartisten Robbie Williams konsert i Gøteborg. Det ble en heller spesiell opplevelse for norske Lone Martinsen (22) fra Finnsnes.

Etter å ha holdt opp en plakat med påskriften «Please sign my butt so I can tattoo it», ble den norske jenta dratt opp på scena - hvorpå Williams svarte med å signere, og kysse, stumpen hennes.

- Helt sykt - Da første rolige låt kom, holdt jeg den opp slik at han skulle se den. Og så fikk vi blikkontakt. Jeg var i sjokk. Nå skjer det, tenkte jeg! Jeg hadde jo håpt på det, men hadde aldri trodd at det skulle skje, sier Martinsen til Dagbladet.

- Da jeg kom opp på scena så sa han til publikum at jeg hadde en laget en litt spesiell plakat, og da vi holdt den opp sammen ble det full jubel, fortsetter hun.

Etter å holdt hender en stund tok Williams saken i egne hender og dro ned Martinsens shorts for signaturjobben. Superstjerna ga også den norske stumpen et aldri så lite kyss.

- Han sa, «Da må jeg bare gjøre det, da». Så ble rumpa mi vist på storskjerm for 65 000 mennesker. Det var fantastisk! Helt sykt, sier hun.

Allerede tatovert Allerede i dag formiddag tok Martinsen tatoveringen - som lovet.

- Ja, den tok jeg en halvtime etter at jeg sto opp, sier Martinsen og ler.

- Hvor fikk du plakatideen fra?

KYSSET STUMPEN: Da norske Lone Martinsen ble hentet opp på scena under Robbie Williams sin konsert i Gøteborg i går, endte det med at verdensstjerna signerte - og kysset - på rumpa hennes. Foto: Privat
KYSSET STUMPEN: Da norske Lone Martinsen ble hentet opp på scena under Robbie Williams sin konsert i Gøteborg i går, endte det med at verdensstjerna signerte - og kysset - på rumpa hennes. Foto: Privat Vis mer

- Det er noe jeg har tulla med i mange år. Sånn «Haha, hvis jeg møter ham så skal han signere rumpa mi». 

Før Martinsen gikk av scena rakk Williams også å kalle henne «Kate Moss from Norway».

- Det er jo litt smigrende å bli sammenlignet med Moss?

- Jeg visste helt ærlig talt ikke hvem det var. Men det er kjempekult! sier Martinsen.

TOK BILDE SAMMEN: Før Lone Martinsen gikk ned av scena, fikk hun tatt dette bildet av seg selv og Robbie Williams. Foto: Privat
TOK BILDE SAMMEN: Før Lone Martinsen gikk ned av scena, fikk hun tatt dette bildet av seg selv og Robbie Williams. Foto: Privat Vis mer