Her lener P. Diddy seg inn for en klem

Men Bono er lite interessert...

(Dagbladet): Det var mange som hadde mye å feire etter nattas Golden Globe Awards i Beverly Hills.

Blant dem var bandet U2, som stakk av med en statuett i kategorien «Beste originallåt» for «Ordinary Love» (fra «Mandela: Long Walk to Freedom»).

Kveldens kleineste? Men det å vinne, betyr tydeligvis ikke at man automatisk kommer i klemmehumør av den grunn. 

Da prisutdeler P. Diddy lente seg inn for en aldri så liten gratulasjonsklem, svarte nemlig frontfigur Bono med å trekke seg unna rapperens omfavnelse (se den komiske episoden øverst i saken).

Dette skjedde to sekunder etter at den andre prisutdeleren, Usher, hadde fått en god klem av den irske musikeren. Etter sitt mislykkede klemmeforsøk så P. Diddy ut til å virre litt fram og tilbake, før han noe slukkøret gikk av scenen.

Norsk variant Den flaue halvklemmen kan minne om da førtiårsjubilanten Trond Giske prøvde å gi Jens Stoltenberg en klem tilbake i 2006. Den gang svarte Stoltenberg med å trekke seg unna i siste liten.

- Da han lente seg mot meg, ble jeg usikker på om han skulle hviske meg noe eller si velkommen, eller om han skulle gi meg en klem. Så det ble en litt sånn uklar situasjon der - om vi egentlig skulle snakke sammen eller klemme hverandre. Jeg vet ikke hva Trond hadde tenkt til, men det ble i hvert fall en sånn halvveis klem, sa Stoltenberg til TV 2 den gang.

Se lista over nattas Golden Globe-vinnere her.