Her lurer Pia Haraldsen alle trill rundt

På «Gullruten».

GULLRUTEN:Pia Haraldsen lurte alle trill rundt med denne kjolen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
GULLRUTEN:Pia Haraldsen lurte alle trill rundt med denne kjolen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Pia Haraldsen (30) lurte alle trill rundt med kjolen sin da hun ankom «Gullruten» i Grieghallen i Bergen i går.

- Kjolen er designet av NIA, en kjent norsk designer, sa Haraldsen til Dagbladet under prisutdelingen i går.

Terningkast en I dagens avis kan du lese at moteansvarlig i Dagbladet ga Pia Haraldsen terningkast én for kjolen hun hadde på seg.

«Hei, Barbie ringte og ville ha tilbake kjolen sin. Dette må være den verste kjolen jeg har sett på Pia på lenge. Hva skjer med soveromsgardina som er festet utenpå minikjolen? Og gavepynten på skuldra? Nei, huff», var dommen til Dagbladets moteansvarlige Hege Varsi.

Det var «God Kveld Norge» som først avslørte bløffen. Kjole-bløffen var gjort i samarbeid med komiker Nils-Ingar Aadne (29) i forbindelse med innspillingen av andre sesong av «Komiker i Arbeid» som kommer til høsten. 

Fikk komplimenter Pia Haraldsen gikk med kjolen hele kvelden, og fikk flere komplimenter fra gjestene der.

- Jeg fikk høre at jeg så ut som et sukkertøy, sier Haraldsen til Dagbladet.

- Det er mulig at det er beviset på at de komplimentene man får på «Gullruten»-fester er overfladiske, sier Nils-Ingar Aadne til Dagbladet. 

- Noen av de som kjenner meg syntes ikke det var helt meg. De trodde jeg skulle være snill mot en ny norsk designer, forteller Haraldsen.

Trodde det var verre Selv tar ikke Pia Haraldsen seg nær av dagens terningkast i Dagbladet.

- Jeg hadde på en måte forventet dårlige terningkast. Det var ikke akkurat en kjole jeg ville valgt selv, sier Haraldsen som ble overrasket over hvor lite ille den egentlig var.

BARBIE: Denne kjolen kom Pia Haraldsen med på «Gullruten». Designet og laget av komiker Nils-Ingar Aadne. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
BARBIE: Denne kjolen kom Pia Haraldsen med på «Gullruten». Designet og laget av komiker Nils-Ingar Aadne. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

-Jeg var redd for at den skulle være mye verre, sier Haraldsen om kjoledesignen til Nils-Ingar Aadne. 

Komikeren selv forklarer tanken bak kjolekreasjonen sin slik:

- Jeg er veldig glad i korte kjoler, så jeg ville prøve å bevare det samtidig som at det skal være langt på galla, sier Aadne om tanken bak det påsydde «sløret».

LURTE ALLE:Komiker Nils-Ingar Aadne stod bak kjoledesignen. Foto: Stella pictures
LURTE ALLE:Komiker Nils-Ingar Aadne stod bak kjoledesignen. Foto: Stella pictures Vis mer