Cheryl gravid med One Direction-stjerna:

Her møter Liam (14) sin framtidige barnemor (24) på TV-audition

- Jeg liker deg. Du er veldig søt!

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De siste månedene har det stormet rundt artisten Cheryl Ann Fernandez-Versini (33), tidligere kjent som både Cheryl Cole og Cheryl Tweedy.

Ryktene om at hun og kjæresten, Liam Payne (23) fra One Direction, venter barn har vært slått opp i flere internasjonale medier.

På tirsdag virket det likevel som 33-åringen endelig hadde bestemt seg for å vise frem magen, og angivelig med dette bekreftet at duoen venter barn.

Spoler man imidlertid ni år tilbake i tid, finner man en meget sjarmerende start på det som i dag regnes som et av Hollywoods største par.

Flørtet med dommeren

I 2008 gjorde den 14 år gamle Liam Payne som mange unge jenter og gutter har gjort før ham - gikk på audition til «X-Factor» i håp om å sjarmere dommerne i senk.

Med låta «Fly me to The Moon», var det bare såvidt den mye omtalte «skurken» i showet, Simon Cowell, ga 14-åringen en billett videre til neste runde.

Payne klarte imidlertid med sin flørtende opptreden og et aldri så lite blunk, å overbevise både Cheryl Cole samt det resterende jurymedlemmet Louis Walsh.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer