Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Liam Payne og Cheryl Cole:

Her møtes Liam (14) og Cheryl (24) for første gang. Nå er de foreldre

Superstjerna viser fram den lille på Instagram. 

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

På omtrent denne tida i fjor, ble det kjent at artist Cheryl Cole (33) hadde forelsket seg i «One Direction»-stjerna Liam Payne (23).

Kun måneder etter at forholdet mellom Cheryl og Liam ble avslørt, begynte graviditetsryktene å svirre i utenlandske medier.

Sangerinnen, som er godt kjent for låten «Fight For This Love», har holdt en lav profil og har valgt å ikke kommentere saken.

Nå er de to blitt foreldre. Det bekrefter Cheryl selv på Instagram.

Stolte foreldre

I et langt innlegg på Instagram skriver den nybakte mora om den lille gutten de nå har fått.

«Onsdag den 22. mars ble Liam og jeg foreldre til en fantastisk vakker, sunn gunn, som veier 3,1 kilo og ser ut som en drøm», skriver hun og fortsetter.

«Selv om han ikke har et navn ennå, har han allerede stjålet hjertene våre. Vi er så forelska og glade for den lilles ankomst», skriver artisten.

De har begge holdt kortene tett til brystet om følelsene de føler for hverandre, men i et nytt intervju med Rollacoaster magazine, letter Payne endelig på sløret.

- Dette er greia. På en ikke-klisjé måte, er det rart å våkne opp hver dag og bokstavelig talt leve ut drømmen. Jeg våkner på de fineste steder. Åpenbart har jeg den vakreste kjæresten i hele verden og hun er helt fantastisk, sier han til bladet, ifølge Us Weekly.

Møttes på audition

Spoler man imidlertid ni år tilbake i tid, finner man en meget sjarmerende start på det som i dag regnes som et av Hollywoods største par.

I 2008 gjorde den 14 år gamle Liam Payne som mange unge jenter og gutter har gjort før ham - gikk på audition til «X-Factor» i håp om å sjarmere dommerne i senk.

Med låta «Fly me to The Moon», var det bare såvidt den mye omtalte «skurken» i showet, Simon Cowell, ga 14-åringen en billett videre til neste runde.

FORELDRE: Det er nesten ti år siden de møttes for første gang. Nå har superparet fått sitt første barn, en liten sønn. Foto: NTB scanpix, Shutterstock
FORELDRE: Det er nesten ti år siden de møttes for første gang. Nå har superparet fått sitt første barn, en liten sønn. Foto: NTB scanpix, Shutterstock Vis mer

Payne klarte imidlertid med sin flørtende opptreden og et aldri så lite blunk, å overbevise både Cheryl Cole samt det resterende jurymedlemmet Louis Walsh.

- Jeg liker deg. Du er veldig søt, og har karisma. Jeg så hvordan du ga oss et småfrekt blunk, sa hun etter auditionen.

Seansen har de siste dagene blitt mye delt i sosiale medier, etter at nyheten om at paret angivelig venter barn ble kjent.

Tok ut separasjon

På daværende tidspunkt var 24 år gamle Cheryl imidlertid gift med fotballspiller Ashley Cole, og det skulle samtidig vise seg at Payne ikke nådde langt i sesongen.

Deres veier ble dermed skilt, men da Payne forsøkte seg i konkurransen på ny i 2010, endte det som kjent med enorm suksess i gruppa One Direction.

Selv om det skulle ta mange år før paret ble koblet sammen på romantisk vis, kom nyheten om at Payne og Fernandez-Versini er et par i februar.

Dette skjedde kort tid etter at Cheryl og eksmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini hadde tatt ut separasjon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media