SMIIIIL: Putins påståtte flamme, Wendi Deng Murdoch (47),  poserer sammen med Donald Trumps datter, Ivanka Trump (34) i Kroatia denne uka. Foto: Instagram 
SMIIIIL: Putins påståtte flamme, Wendi Deng Murdoch (47),  poserer sammen med Donald Trumps datter, Ivanka Trump (34) i Kroatia denne uka. Foto: Instagram Vis mer

Her poserer Donald Trumps datter med Putins påståtte flamme

På sightseeing i Kroatia. 

(Dagbladet): Wendi Deng Murdoch (47) er forretningskvinnen som i 14 år var gift med den omstridte mediemogulen Rupert Murdoch (85), før han tok ut skilsmisse i 2013.

Tidligere i sommer skapte 47-åringen overskrifter sammen med en helt annen mann. Og ikke en hvem som helst.

US Magazine hevdet å ha kilder på at Wendi Deng Murdoch hadde funnet kjærligheten med ingen ringere enn Russlands kontroversielle president, Vladimir Putin (63) - og beskrev det påståtte forholdet som «seriøst».

- Bemerkelsesverdig

Til tross for at både Kreml og Murdoch har avvist romanseryktene, har ikke alle lagt ballen død.

Og når Murdoch attpåtil viser seg på privat ferietur ved siden av den amerikanske presidentkandidaten Donald Trumps datter, Ivanka Trump (34), ble det igjen nok å skrive om.

Det var i går at Ivanka Trump delte et Instagram-bilde av de to - poserende som turister flest foran middelhavsbebyggelse i det som ifølge Trumps bildebeskrivelse er tatt i den kroatiske byen Dubrovnik.

Gawker er blant nettstedene som påpeker hvordan timingen - med Murdochs påståtte Putin-romanse og Putins potensielle samarbeid med Donald Trump i framtida, er bemerkelsesverdig.

Visstnok gode venner

«Tidspunktet er særlig merkverdig med tanke på at Trumps far, republikanernes presidentkandidat, har vist stor beundring for Russlands president», skriver nettstedet blant annet.

Les mer om Trumps Putin-flørting her.

Ifølge People skal Ivanka Trump og Wendi Deng Murdoch riktignok ha vært gode venner i en årrekke. De skal ha vært på ferie sammen i Kroatia sammen med Trumps ektemann, Jared Kushner.

Donald Trump er far til fem, tre sønner og to døtre, og ble nylig bestefar til sitt åttende barnebarn.

Ivanka er, ved siden av å være visekonserndirektør for oppkjøp og utvikling i pappa Trumps firma, kjent som modell og designer.