Her prøver Madcon-Josef å gråte på kommando

Madcon-gutta hører sine egne stemmer i «Kung Fu Panda 2» for første gang.

(Dagbladet): Madcon-gutta Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam har vært overalt det siste året.

Etter å ha vunnet Spellemann-pris for suksessingelen «Glow», som gikk til topps på hitlista i 15 land, er de nå ferdige med innspillingen av de norske stemmene til Monkey og Mantis i filmen «Kung Fu Panda 2».

Men der Yosef gleder seg til å vise frem den stjernespekkede animasjonsfilmen til sønnen sin (13 mnd) når han blir litt eldre, har Tshawe ingen planer om å stifte familie etter at det ble slutt med 22 år gamle Andriane Skentos i mai i fjor.

• Se reportasje fra da Madcon hørte stemmene sine i «Kung Fu Panda 2» for første gang øverst i saken!

- Vil ikke ha kjæreste - Jeg har det veldig bra slik som jeg lever nå. Jeg vil ikke ha fast følge og trives med å kunne treffe de jentene jeg har lyst til. Jeg vil ikke sette på meg kjærlighetshåndjerna ennå, sier Tshawe Baqwa til Dagbladet.

Han forteller at det er en samtale med puddelrockgruppa TNT som har gjort ham fast bestemt på å nyte damene og livet mens han ennå er ung.

KARATE KIDS: Yosef og Tshawe har spilt inn stemmene til henholdsvis Monkey (t.h.) og Mantis (på ryggen til Monkey) i filmen «Kung Fu Panda 2». Foto: Filmweb
KARATE KIDS: Yosef og Tshawe har spilt inn stemmene til henholdsvis Monkey (t.h.) og Mantis (på ryggen til Monkey) i filmen «Kung Fu Panda 2». Foto: Filmweb Vis mer

- En av gutta i TNT fortalte at alle bandmedlemmene hadde kjæreste da de var på topp og var på turné i Asia, men ingen av dem er sammen med de samme damene i dag. Det opplegget orker jeg ikke. Når jeg er gammel vil jeg ikke sitte og se tilbake på at jeg ikke benyttet meg av de sjansene jeg fikk da jeg var ung og hadde helsa i behold, forteller Madcon-sjarmøren.

- Tar ikke igjen Rudberg - Rune Rudberg har snakka mye om at han har hatt sex med over 1000 damer. Er det noe du har satt deg som et mål å slå?

- Jeg kommer aldri i livet til å klare det. Den mannen har vært innom altfor mye griseri til at det skal være mulig, sier Tshawe og ler.

Egne barn er heller ikke noe som står øverst på ønskelisten for tiden. I alle fall ikke når han kan passe på Madcon-makkerens sønn Noah i den «dyre» leiligheten han kjøpte for et par uker siden.

-  Jeg er jo en slags onkel på si. Jeg har skifta bleier allerede, for å si det sånn. Og når Yosef drar hjem fra byen tidlig, og jeg har lyst å fortsette festen, så drikker jeg et par pils for ham. Vi lever gjennom hverandre, sier Tshawe.

Har drømmedama - Er det vanskeligere for deg å falle for fristelsene når du har en partner på turné som er singel og glad i damer, Yosef?

- Jeg har den beste dama i verden, så det er ikke noe problem. Jeg er 32 år gammel og må kunne ta mine egne avgjørelser. Jeg blir ikke påvirka av det Tshawe driver med i det hele tatt.

KJENT STEMME: Skuespiller Seth Rogen, kjent fra suksessfilmene «Knocked Up» og «Superbad», har stemmen som Mantis i den amerikanske versjonen av «Kung Fu Panda 2». Foto: Mark Ralston/AFP/Scanpix
KJENT STEMME: Skuespiller Seth Rogen, kjent fra suksessfilmene «Knocked Up» og «Superbad», har stemmen som Mantis i den amerikanske versjonen av «Kung Fu Panda 2». Foto: Mark Ralston/AFP/Scanpix Vis mer

Duoen har over 300 reisedøgn i året, og holder nå på å lage to ny album. Likevel har de tatt seg tid til å dubbe «Kung Fu Panda 2» som har premiére i morgen. Ifølge Yosef er det ikke så stor forskjell på musikk- og filmbransjen.

- Selv om det er forskjellige bransjer, og det kanskje høres fjernt ut for noen, så handler det bare om å underholde. Det er det vi driver med.

SPILLER APE: Den sør-koreanske skuespilleren Kwon Sang-woo gjør stemme på den samme karakteren som Madcon-Tshawe i den amerikanske versjonen av filmen. Foto: Lee Jin-man/AP/Scanpix
SPILLER APE: Den sør-koreanske skuespilleren Kwon Sang-woo gjør stemme på den samme karakteren som Madcon-Tshawe i den amerikanske versjonen av filmen. Foto: Lee Jin-man/AP/Scanpix Vis mer