Ivanka Trump og Jared Kushner:

- Her skal de bosette seg

Ekteparet skal ha signert en ettårskontrakt for en leilighet i Miami.

LEIER LEILIGHET: Ivanka Trump og Jared Kushner skal ifølge kilder til CNN ha leid seg en leilighet i Miami. Her med barna Arabella og Joseph. Foto: Mandel Ngan / AFP / NTB
LEIER LEILIGHET: Ivanka Trump og Jared Kushner skal ifølge kilder til CNN ha leid seg en leilighet i Miami. Her med barna Arabella og Joseph. Foto: Mandel Ngan / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ivanka Trump (39) og ektemannen Jared Kushner (40) har flyttet fra hjemmet sitt i Washington D.C, og signert en leiekontrakt på ett år for en luksusleilighet i Miami. Det bekrefter en kilde til CNN.

Det er i boligbygningen The Arte at paret nå skal ha fått seg en leilighet. Ifølge CNN er leien på 40 000 amerikanske dollar per måned, noe som tilsvarer over 336 000 norske kroner.

Leiligheten i bygningen selges vanligvis for mellom sju og 15 millioner amerikanske dollar, henholdsvis 58 og 126 millioner norske kroner.

VEKKER OPPSIKT: I fjor var ivrige Twitter-brukere overbevist om at Donald Trump hadde leid inn en stand-in for Melania Trump. Video: AP Vis mer

Midlertidig

At paret nå skal flytte inn i en leilighet i Miami gjør at de kommer nærmere tomta de gikk til innkjøp av like før jul.

Tomta ligger på den eksklusive øya Indian Creek i Miami, og ekteparet skal ha punget ut mer enn 30 millioner dollar for tomta, noe som tilsvarer nærmere en kvart milliard norske kroner.

EKSLUSIVT OMRÅDE: Ivanka Trump og Jared Kushner kjøpte like før jul en eiendom for 30 millioner dollar i et av de mest eksklusive områdene i Miami. Foto: Splash News / NTB
EKSLUSIVT OMRÅDE: Ivanka Trump og Jared Kushner kjøpte like før jul en eiendom for 30 millioner dollar i et av de mest eksklusive områdene i Miami. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Kilden forteller videre til CNN at ekteparet har planer om å bo i leiligheten mens de bygger et mer permanent hjem på Indian Creek.

Som de fleste nok har fått med seg satte Donald (74) og Melania Trump (51) kursen mot luksuseiendommen Mar-a-Lago i Florida samme dag som innsettelsen av Joe Biden (78).

Mar-a-Lago, som ligger omtrent en time med bil fra Indian Creek, er imidlertid ikke et sted Ivanka og Jared har hatt noen planer om å bosette seg. Dette er ifølge CNN fordi det er en klubb med betalende medlemmer og et sted med lite privatliv.

TAKKER: I sin siste tale som president for USA, gir Donald Trump ordet til førstedame Melania Trump. Video: AP Vis mer

Uviss framtid

Det har lenge blitt spekulert på hva Trump-dattera vil ta seg til nå som farens presidentperiode er over. Ivanka har de siste fira åra jobbet som rådgiver for farens innerste sirkel, men nå trenger hun altså en ny jobb.

Flere medier har tidligere hevdet at Trump-dattera skal ha et ønske om å gå i farens fotspor.

- Ivanka har definitivt politiske ambisjoner. Hun vil stille til noe men har ikke funnet ut av hva, sa en kilde nær Trump-familien til CNN.

Flere medier spekulerer også på om presidentdattera planlegger å stille som kandidat til det amerikanske Senatet i delstaten Florida, ifølge The Guardian. Men for å være egnet som senator, må man imidlertid ha bodd i den aktuelle delstaten i minst to år.

VISEPRESIDENT: USAs president Donald Trump ønsket eldste dattera Ivanka Trump som sin visepresidentkandidat under valget i 2016, ifølge ei ny bok. Foto: Rex/shutterstock/NTB. Vis mer

OK! Magazine har på sin side hevdet at Trump-familien har mottatt drøssevis av tv-tilbud, og at spesielt Ivanka er ettertraktet.

En kilde, som skal være en av tv-bransjens største, har tidligere uttalt at det ikke kan anses som rart om Trump-barna plutselig dukker opp på skjermen. Sett bort fra tilbud om egne tv-program, er selvsagt muligheter som amerikanske «Skal vi danse» tilgjengelig.

Ikke fremmed for ideen

Ivanka har faktisk ikke vært helt fremmed for ideen. I et intervju med RealClearPolitics i fjor uttalte Ivanka at hun er en pragmatiker i alt hun gjør, og at det derfor ikke er utenkelig at hun fort kan trives foran et kamera.

I likhet med farens påståtte tro på at politikk handler om mennesker i stedet for partier, sa Ivanka at hun identifiserte seg som en Trump-republikaner.

FERDIG: Donald Trumps 4 år som president er over. Her er noen av øyeblikkene som skapte overskrifter. Har du en favoritt? Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

På spørsmål om hun ville betrakte seg selv om en populist, svarte hun:

- For å være helt ærlig, så tror jeg mange av disse merkelappene fungerer veldig begrensende når det kommer til hvordan du identifiserer deg selv … Men akkurat den merkelappen kaster jeg ikke fra meg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer