Ivanka Trump og Jared Kushner:

- Her skal de bosette seg

Ekteparet skal ha signert en ettårskontrakt for en leilighet i Miami.

LEIER LEILIGHET: Ivanka Trump og Jared Kushner skal ifølge kilder til CNN ha leid seg en leilighet i Miami. Her med barna Arabella og Joseph. Foto: Mandel Ngan / AFP / NTB
LEIER LEILIGHET: Ivanka Trump og Jared Kushner skal ifølge kilder til CNN ha leid seg en leilighet i Miami. Her med barna Arabella og Joseph. Foto: Mandel Ngan / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ivanka Trump (39) og ektemannen Jared Kushner (40) har flyttet fra hjemmet sitt i Washington D.C, og signert en leiekontrakt på ett år for en luksusleilighet i Miami. Det bekrefter en kilde til CNN.

Det er i boligbygningen The Arte at paret nå skal ha fått seg en leilighet. Ifølge CNN er leien på 40 000 amerikanske dollar per måned, noe som tilsvarer over 336 000 norske kroner.

Leiligheten i bygningen selges vanligvis for mellom sju og 15 millioner amerikanske dollar, henholdsvis 58 og 126 millioner norske kroner.

Midlertidig

At paret nå skal flytte inn i en leilighet i Miami gjør at de kommer nærmere tomta de gikk til innkjøp av like før jul.

Tomta ligger på den eksklusive øya Indian Creek i Miami, og ekteparet skal ha punget ut mer enn 30 millioner dollar for tomta, noe som tilsvarer nærmere en kvart milliard norske kroner.

Kilden forteller videre til CNN at ekteparet har planer om å bo i leiligheten mens de bygger et mer permanent hjem på Indian Creek.

Som de fleste nok har fått med seg satte Donald (74) og Melania Trump (51) kursen mot luksuseiendommen Mar-a-Lago i Florida samme dag som innsettelsen av Joe Biden (78).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer