Her skater Justin i Bærum

Fra skolebesøk til skateboard. Superstjerna holder seg aktiv under sitt norgesbesøk.

(Dagbladet): Etter å ha tilbragt hele formiddagen på Holmenkollen Park hotell, forlot den kanadiske superstjerna Justin Bieber hotellet rundt klokken 15:30 og overrasket en sjuendeklasse på Østerås skole med konsertinvitasjon og high fives.

Etter skolebesøket hentet artisten skateboardet sitt i bilen, og begynte å skate midt i veien i Bekkestua sentrum.

Unal Dilmac (19) som var til stede under skolebesøket forteller at bilene i artistens følge sperret veien slik at Bieber kunne skate.

Flere crew-medlemmer var sammen med Bieber, ifølge Dagbladets kilder.

Roligere tilstander Superstjerna dro deretter videre til skateparken Arena på Bekkestua der han ifølge øyenvitner på stedet så ut til å kose seg.

Fans har i dag stimlet til og holdt stand utenfor Holmenkollen Park og Chateau Neuf der Bieber er for tv-opptak med «Senkveld».

Politibetjent Lars Njøsen ved Majorstua politistasjon sier til Dagbladet at det har møtt opp færre fans utenfor Chateau Neuf torsdag enn han hadde trodd i forkant.

- Vi har jo tatt høyde for at det kunne komme mange flere enn det som kom. Både Pro Sec og jeg hadde trodd at det skulle være mer folk som kom, sier Njøsen.

Han har vært til stede utenfor konsertstedet siden torsdag morgen, og anslår at det har vært maks 500 fans til stede i løpet av dagen.

Til Thomas og Harald Til sammenlikning møtte tusenvis av «beliebere» opp på Operataket da Bieber hadde overraskelseskonsert i 2012. 
Njøsen tror at noe av årsaken til det «labre» oppmøtet er at fansen har blitt eldre.

- Man har også gått ut med at det vil bli vanskelig å få sett noe til Justin. Dessuten har det ikke vært billetter på det åpne markedet, og ikke muligheter for å få kjøpt billetter her, sier politibetjenten.

Like etter klokken 17 torsdag kveld ankom artisten området ved Chateau Neuf, der han skal gjøre et intervju med Thomas Numme og Harald Rønneberg, i tillegg til å gjøre en intimkonsert i Storsalen.

Artisten skal framføre seks låter, og konserten vil bli sendt på TV 2 fredag 13. november.

Her skater Justin i Bærum