<strong>NESTEN KNALL OG FALL:</strong> Ashley Graham var nær ved å tryne på Time 100-gallaen, etter at hun tilsynelatende satte fast skoen i kjolen sin - og tråkket over. Foto: REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
NESTEN KNALL OG FALL: Ashley Graham var nær ved å tryne på Time 100-gallaen, etter at hun tilsynelatende satte fast skoen i kjolen sin - og tråkket over. Foto: REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Her snubler supermodellen på rød løper

Uhellet var ute for Ashley Graham på Time 100-gallaen. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den amerikanske supermodellen Ashley Graham (29) har det siste året fått mye skryt for å fremme et naturlig kroppsbilde.

Graham, som er en såkalt «plus size»-modell, har blant annet designet sin egen undertøyskolleksjon, vært på forsida av Sports Illustrated og fått laget en Barbie-dukke av seg selv med tilnærmet normale proporsjoner.

Og tirsdag kveld var 29-åringen fra Nebraska blant gjestene på den årlige Time 100-gallaen i New York, der verdens 100 mest innflytelsesrike personer - ifølge magasinet Time - blir hedret.

Da Graham ankom arrangementet, var imidlertid uhellet ute for toppmodellen.

SNUBLET: Uhellet var ute for Ashley Graham på Time 100-gallaen i New York. Video: NTB scanpixVis mer Vis mer

Ifølge People snublet hun da hælen på den ene skoen hennes satte seg fast i kjolen mens hun skred oppover den røde løperen. Og et øyeblikk så det ut til at Graham kom til å gjøre en reprise av det famøse Oscar-fallet til Jennifer Lawrence (26) fra 2013.

HER FALLER HUN TIL ALLES FORFERDELSE: Hollywood-yndling Jennifer Lawrence vant storkategorien «Beste kvinnelige hovedrolle» under Oscar-utdelingen i 2013. Men da hun skulle hente prisen, snublet hun i trappa. Video: Reuters. Vis mer Vis mer

Tråkket over i designersko

Ashley Graham klarte imidlertid å redde seg inn igjen, og kom seg tilbake på beina etter å ha tatt et raskt støtteskritt med den andre foten.

Modellen tok det hele med et bredt smil, selv om hun tilsynelatende også tråkket over da hun mistet fotfestet.

Etter å ha gjenvunnet balansen fortsatte hun å posere på den røde løperen, iført en sort silkekjole med høy splitt fra Cami NYC, et korsett fra Fleur du Mal Lace Up, et glitrende choker-halssmykke og sko fra Jimmy Choo.

Graham har foreløpig ikke kommentert uhellet, verken i media eller på sosiale medier-profilene sine.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>VONDT:</strong> Det så ikke godt ut da Ashley Graham mistet balansen på Time-løperen. Foto: REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
VONDT: Det så ikke godt ut da Ashley Graham mistet balansen på Time-løperen. Foto: REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

I anledning Grahams plassering på Times 100-liste, skrev tidligere supermodell og «America's Next Top Model»-programleder Tyra Banks (43) en rosende tekst om henne. Der kom Banks inn på 29-åringens ønske om å framheve alle typer skjønnhet.

- Og jeg er mer enn stolt, føler beundring og ærefrykt for din makt og innflytelse over så mange menneskers selvbilde, skriver Banks på Time.com.

HYLLES: Modellen Ashley Graham (29) har de siste åra vært på «alles» lepper. Med flere opptredener på catwalker rundt om, egen undertøyskolleksjon og forsideintervjuer med blant annet Sports Illustrated, har 29-åringen etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller. Video: Addition Elle. Vis ... Vis mer Vis mer

Mange «fallende» stjerner

Selv om den engasjerte supermodellen fikk mye oppmerksomhet for uhellet på den røde Time-løperen, var hun langt ifra den eneste stjerna som var til stede på gallaen.

Viola Davis (51), som vant Oscar for birollen sin i «Fences» i februar, Hollywood-paret Blake Lively (29) og Ryan Reynolds (40), Mia Farrow (72) og sønnen Ronan (29), alpinist Lindsey Vonn (32) og modellikon Naomi Campbell (46) var kun et knippe av de profilerte gjestene.

Saken fortsetter under bildene.

<strong>PÅ GALLAEN:</strong> Blake Lively og Ryan Reynolds. Foto: Gregory Pace/BEI/Shutterstock/ NTB scanpix
PÅ GALLAEN: Blake Lively og Ryan Reynolds. Foto: Gregory Pace/BEI/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
<strong>OGSÅ PÅ GALLAEN:</strong> Viola Davis. Foto: Clint Spaulding/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
OGSÅ PÅ GALLAEN: Viola Davis. Foto: Clint Spaulding/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
<strong>PÅ RØD LØPER:</strong> Lindsey Vonn. Foto: Clint Spaulding/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Lindsey Vonn. Foto: Clint Spaulding/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Og selv om ingen andre var nær ved å falle i all sin lengde på festen, kan Ashley Graham se tilbake på flere andre kjendiser som har vært ute for noe lignende tidligere.

GIKK PÅ TRYNET IGJEN: Jennifer Lawrence falt i trappa da hun skulle hente statuetten sin under Oscar-utdelinga i 2013. Også i 2014 tryna hun, da på den røde løperen. Video: ABC News Vis mer Vis mer
Jennifer Lawrence snubler på vei for å skrive autografer til fansen på X-men-premiere i 2016. Vis mer Vis mer Vis mer

Som kjent falt Jennifer Lawrence så lang hun var i trappa på vei opp til Oscar-scenen i 2013, da hun skulle motta prisen for hovedrollen sin i «Silver Linings Playbook».

Lawrence har også vært nær ved å falle på Oscar-løperen i 2014, samt på «X-Men: Apocalypse»-premieren i 2016.

Den tredobbelte Oscar-vinneren Meryl Streep (67) snublet i kjolen sin på Oscar-løperen i februar, ifølge The Sun.

Mens «Nashville»-stjerna Hayden Panettiere (27) snublet i Dennis Basso-kjolen sin på Met-gallaen i 2014, og Helen Mirren (71) måtte ta seg for da hun skulle gå opp noen trapper på Berlin filmfestival i 2015, ifølge People.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer