«Mer enn gull»:

Her svimer Ingrid Kristansen av: - Jeg ble kjemperedd

Den tidligere friidrettsstjerna (61) vet fortsatt ikke hva som forårsaket trøbbelet. 

GIKK I BAKKEN: Den tidligere friidrettsstjerna Ingrid Kristiansen besvimte plutselig under innspillingen av «Mer enn gull» på TV 2. - Jeg ble kjemperedd, forteller hun til Dagbladet og legger til at hun fortsatt ikke vet hva som forårsaket hendelsen. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): TV 2-serien «Mer enn gull» kan sees på som en slags versjon av «Hver gang vi møtes», bare at artistene i dette tilfellet er erstattet av norske idrettshelter. Serien har premiere mandag kveld klokka 20:00, men det er ikke alt fra innspillingen som seerne får se på skjermen.

Den tidligere friidrettsstjerna Ingrid Kristiansen, som blant annet huskes godt for sine fire VM-gull, fikk nemlig problemer under innspillingen. Den tidligere håndballproffen Susann Goksør Bjerkrheim satt og fortalte sin historie, da Kristiansen plutselig fikk et illebefinnende.

Få minutter seinere lå hun i ambulansen.

Svimte av

Det er på Valbjør gård i Oppland at innspillingen fant sted. Da håndballhelten Goksør Bjerkrheim var godt i gang med å fortelle historier fra sitt eget liv, ble det hele avbrutt av en uforutsett hendelse. Kristiansen besvimte, rett som det var, i stolen sin.

Overfor Dagbladet beskriver hun hendelsen som ekkel.

- Jeg hadde kjempeproblemer under middagen der, og greide ikke å holde øynene oppe. Jeg ble varm, og helt til slutt ble det mørkt. Jeg svimte av, forteller hun om den dramatiske hendelsen - som til slutt ble klippet ut av programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer