Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Her tabber Veronica Maggio seg ut på direkten

Forsnakket seg på TV. 

 FORSNAKKET SEG: Veronica Maggio sa noe hun ikke skulle sagt på direktesendt TV under tirsdagens «Allsang på Skansen» i Stockholm. Foto: Erik Simander / Aftonbladet
 FORSNAKKET SEG: Veronica Maggio sa noe hun ikke skulle sagt på direktesendt TV under tirsdagens «Allsang på Skansen» i Stockholm. Foto: Erik Simander / Aftonbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er ikke alltid enkelt å skulle svare for seg på live TV, spesielt når man ikke får lov til å si alt som faller en inn der og da.

Dette fikk sangeren Veronica Maggio erfare, da hun denne uka opptrådte under en direktesending av «Allsang på Skansen» i Stockholm.

Forsnakket seg

Etter at artisten hadde sunget sin føste låt, ble hun intervjuet av programleder Sanna Nielsen.

Maggio fortalte hvordan hun henter inspirasjon til låtene hun skriver, og at hun kan være hvor som helst når kreativiteten slår til.

- Jeg gjør litt forskjellig, iblant står jeg som en gærning i kassen på Ica, sa Maggio ifølge Expressen. Det hun ikke husket på, var at hun var direkte på SVT, den svenske statskanalen, hvor de ikke har lov til å nevne varemerker.

Sangerinna reddet seg fint inn med en utfyllende kommentar;

- Eller så står jeg i en eller annen butikk hvor man handler mat, sa hun og lo godt sammen med resten av publikum.

Hyllet pride

Pride-uken har akkurat startet i den svenske hovedstaden, og da Maggio tirsdag opptrådte på «Allsang på Skansen» var hun ikke redd for å vise at hun støtter Pride.

Under en av sangerinnas låter, kastet nemlig en fan opp et pride-flagg på scenen. Maggio tok tak i flagget og viftet det rundt mens hun fortsatte å synge, på direktesendt TV, melder Expressen.

Publikum jublet, og den populære artisten lo og viftet flagget videre, før hun ga det tilbake til den som hadde kastet det.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!