Her tar Jenny Skavlan en rolig dusj

Fem minutter senere skader hun nakken og blir sendt på sykehus.

(Dagbladet): Jenny Skavlan (26) og Daniel Franck (37) deltar begge i ekstremserien «Fritt Fall», en dokumentarserie som utforsker forskjellige ekstremmiljøer. Serien hadde premiere på TV-kanalen Max for to uker siden.

Allerede i mars kunne Dagbladet avsløre at Jenny Skavlan ble alvorlig skadet og måtte til sykehuset etter et stunthopp i Hollywood, under innspillingen av en kortfilm. I dag kan Dagbladet vise den dramatiske videoen.

Jenny Skavlan drar i filmen av gårde for å møte kjæresten sin, da hun i stedet blir lurt i et bakholdsangrep og stilt ovenfor en mann hun har sendt uskyldig i fengsel, spilt av Daniel Franck. Hvem som vinner kampen kan du se i videoen ovenfor. «Fritt fall» sendes på Max i kveld klokka 21.

Under innspillingen gikk det galt for Jenny Skavlan.

Sendt på sykehus Da duoen ble sendt til Los Angeles for å prøve seg som profesjonelle stuntmenn i kortfilmen «Justice is served», skulle Skavlan hoppe ned fra taket i en actionscene. Det hele endte med sykehusbesøk og nakkekrage.

- Jeg skjønte det kom til gå galt med en gang vi landet. Jenny lagde noen lyder som absolutt ikke hørtes bra ut, forteller Daniel Franck til Dagbladet.

Han sier han fikk en større forståelse for nødvendigheten av profesjonelle stuntmenn i store Hollywood-filmer.

- Det er en grunn til at stjernene ikke gjør dette selv. Det er mye hardere enn det ser ut som. Selv har jeg blitt slått rett ned, og fått meg en del blåmerker i løpet av dagen, forteller han videre.

Satset for hardt - Jenny satset for hardt da hun slengte seg ned fra taket. Hun havnet bakpå, landet med beinene først og pådro seg en skikkelig nakkesleng, forklarer Franck.

Selv om han selv landet riktig, kjente han det godt i både ryggen og beina. Hadde han gjort det om igjen, hadde han bedt filmcrewet om å legge ut mer beskyttelse der de landet.

- Jeg skulle lande på en haug av pappesker som skulle kollapse. De kollapset ikke, har Skavlan tidligere fortalt til Dagbladet.

- Alle pappeskene som lå på bakken var helt nye, og derfor veldig stive. Den tynne skumgummien de la ut dempet heller ikke noe særlig. Det hadde nok hjulpet med noen ekstra pappesker, forteller Daniel Franck.

Gøy med skuespill Selv med all dramatikken rundt innspillingen er Daniel Franck positivt innstilt til både serien, og skuespilleryrket.

- Jeg skal ikke være en av dem som sier jeg har lyst til å bli skuespiller etter en uke med erfaring, jeg har mer respekt for yrket enn det.

- Men, jeg skal ikke legge skjul på at det var utrolig gøy. Jeg prøver mer enn gjerne noe lignende igjen, legger han til.

I HOLLYWOOD: Dagbladet var med under innspillingen av «Fritt Fall» i Hollywood. Foto. Magnus Sundholm Vis mer