THE STREAM: Tony Skjevik (28) fikk artistutviklerne Espen Lind, Marion Ravn og Cato Sundberg til å juble i TV 2s nye musikkprogram, «The Stream».  Vis mer

Her trosser Tony sceneskrekken, og tar plateselskapene med storm

- Dritbra!, utbryter Marion Ravn. 

(Dagbladet): Neste fredag går startskuddet for TV 2s nye storsatsing «The Stream», hvor kanalen går sammen med verdens tre største plateselskaper Universal Music, Sony Music og Warner Music, i tillegg til streaming-giganten Spotify, for å oppdage og utvikle nye artister.

I første program blir plateselskapenes artistutviklere Espen Lind, Marion Ravn og Cato Sundberg fra Donkeyboy helt bergtatt av deltakeren Tony Skjevik (28) fra Skarnes.

Trosset sceneskrekken

Skjevik bruker artistnavnet «Thosebricks», og måtte trosse sceneskrekken for å fremføre låta. Med på laget har han vokalisten Sondre «Sondrey» Nystrøm.

- Det er lenge siden jeg har framført noe foran folk. På scenen føler jeg meg egentlig ikke hjemme. Jeg har egentlig veldig sceneskrekk. Det er derfor jeg har holdt meg tilbake, og ikke prøvd meg på så veldig mye rart, sier Skjevik i programmet.

Se klippet øverst i saken.

Men Skjevik har et stort ønske om å drive med musikk, og drømmer om å kunne jobbe med det på heltid.

- Jeg har lyst til å kunne framføre min egen musikk, så jeg må bare bite tennene sammen og kjøre på med dette, sier han.

IMPONERTE STORT: Tony Skjevik (t.v) og vokalist Sondre «Sondrey» Nystrøm imponerte artistutviklerne fra plateselskapene Universal Music, Sony Music og Warner Music. 
IMPONERTE STORT: Tony Skjevik (t.v) og vokalist Sondre «Sondrey» Nystrøm imponerte artistutviklerne fra plateselskapene Universal Music, Sony Music og Warner Music.  Vis mer

- Sannsynligvis en hit

Men 28-åringen hadde ingen grunn til å være nervøs. Plateselskapenes artistutviklere er nemlig svæt begeistret.

- Jeg tror dette er den første låta vi har hørt hvor man kan si at den her kunne du egentlig bare mer eller mindre gitt ut, og den hadde sannsynligvis blitt en hit. En ting er at låta er veldig, veldig, veldig bra, men du som sanger Sondrey er helt ufattelig bra, sier Espen Lind.

Marion Ravn utbryter et imponert «dritbra!», og Cato Sundberg mener både verset og refrenget er «killer». Alle de tre artistutviklerne ønsket å ha med seg Skjevik videre.

Selvskrevet

Skjevik og Nystrøm har skrevet og produsert låten sammen. De møttes etter at Skjevik oppdaget Nystrøm på Soundcloud.

- Fant denne gutten her på Soundcloud, sendte melding og spurte om han hadde lyst til å komme i studio og spille en trall og så ble det en låt på et par timer. Det er denne låta vi skal fremføre i dag, sier Skjevik i programmet.

I programmet skal plateselskapene signere tre artister hver som de tar med seg inn i fredagenes live-sendinger senere i høst. Når livesendingene starter er alle de ni deltakerne allerede signert, og hver uke gir de ut fredagens låter på Spotify. Artistene som blir streamet mest i løpet av uken, får flest poeng til neste livesending.