Meghan Markles brudekjole:

Her viser Meghan Markle fram brudekjolen

Endelig fikk folket se den strengt hemmelige brudekjolen.

MEGHAN OG HARRY: Få med deg alt om det britiske prinsebryllupet i Se og Hørs direktesending, ledet av Miriam Bakkejord og Anders Johan Stavseng. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Flotte bilder fra en flott dag! ❤️💍😭 Vi gratulerer! 📷 NTB Scanpix A post shared by Dagbladet (@dagbladet) on May 19, 2018 at 7:21am PDT Det har vært knyttet enorme forvetninger til Meghan Markles (36) valg av brudekjole.

På vei inn i St. Georges kapell på Windsor slott utenfor London fikk den store folkemengden og de mange millioner som følger bryllupet via tv-skjermen, endelig de første glimtene av 36-åringens brudekjole.

Meghans kjole er laget av den anerkjente britiske designeren Clare Waight Keller. Hun ble i fjor den første kvinnelige kunstneriske ansvarlige hos franske Givenchy.

- Jeg elsker den. Den er elegant, tidløs - akkurat slik jeg regnet med, sier fitnessinstruktøren Jade Williamson fra Windsor til NTB idet vielsen er et faktum.

Bruden hadde på seg slør og en glitrende tiara. Tiaraen Meghan Markle har på seg er lånt av dronning Elizabeth.

- Det ser ut som en Mette-Marit-aktig kjole i sin enkelhet. Fantastisk vakkert. Stilrent og elegant, sier moteekspert Marianne Jemtegård om kjolen.

Motebloggeren Jacklyn Gerace, som har reist helt fra USA for å få med seg den transatlantiske fusjonen mellom prins Harry og Hollywood-skuespilleren Markle, er derimot ikke helt overbevist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer