Prins William og kronprins Al Hussein Bin Abdullah II:

Herjer på Instagram. Slik er kronprinsen av Jordans luksusliv

- Kongelig superstjerne.

KRONPRINS: Prins William er på rundreise i Midtøsten, og tilbringer blant annet tid med 23 år gamle Al Hussein Bin Abdullah II. Video: Instagram@alhusseinjo/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er Storbritannias prins William (36) ute på en historisk reise. Han besøker flere land i Midtøsten, og blir blant annet den første kongelige som reiser på offisielt besøk til Israel og Palestina.

Før den tid, er han på en visitt til Jordan. Der tilbringer Storbritannias arveprins tid med en annen arveprins, som i framtida vil bli konge. Kronprins Al Hussein Bin Abdullah II (23) lever et liv man enkelt kan misunne, fylt med luksus, fans og spennende oppdrag.

23-åringen kan på mange måter sies å være en kongelig rockestjerne, med godt over en million følgere på Instagram.

«Jordans unge kronprins er en helikopterpilot som er utdannet i vesten og har en stor følgerskare på Instagram. Han er nå det pene ansiktet til monarkiets framtid i Jordan», skriver Times of Israel om den oppsiktsvekkende arvingen.

Internasjonal

Kronprinsen, som ofte bare går under navnet Hussein, ble født den 28. juni 1994. Han er sønn av kong Abdullah og glamorøse dronning Raina, som på det tidspunktet hadde titlene prins og prinsesse respektivt. Han er eldst av fire søsken, og er storebror til prinsesse Iman, prinsesse Salma og prins Hashem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer