Petter «Uteligger» Nyquist

Heroinmisbruket truet livet til Siv (48) flere ganger. Nå mener Petter «Uteligger» at hun er et forbilde

Sprøytenarkomane Siv Løvland ble med Petter Nyquist på tur. Det er hun evig takknemlig for i dag. 

DØDEN NÆR: Heroinmisbruker Siv Løvland var mange ganger døden nær på grunn av sine heftige doser og mange sprøytestikk. Flere ting gjorde at hun kom seg vekk fra livet hun i så mange år levde. I dag takker hun blant andre Petter «Uteligger» Nyquist. Foto: John T.Pedersen
DØDEN NÆR: Heroinmisbruker Siv Løvland var mange ganger døden nær på grunn av sine heftige doser og mange sprøytestikk. Flere ting gjorde at hun kom seg vekk fra livet hun i så mange år levde. I dag takker hun blant andre Petter «Uteligger» Nyquist. Foto: John T.Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg kødder alltid litt, og det hender at jeg blant annet kaller meg selv for «sprøyte-Siv», sier Siv Løvland (48) til Dagbladet.

Hun satte sitt første skudd da hun var 17 år i hjembyen Kristiansand, etter å ha holdt seg til mildere stoffer som hasj.

Da hun for første gang kjente heroinen i blodet sitt, skjedde det noe med sørlendingen. Følelsen var så god at det resulterte i et helt liv i mer eller mindre konstant rus.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer