Coronaviruset:

Hertuginne Kate i isolasjon

Har vært i nærkontakt med coronasmittet person.

I ISOLASJON: Hertuginne Kate har vært i kontakt med person som har fått påvist coronaviruset, og må holde seg hjemme. Foto: Reuters / NTB
I ISOLASJON: Hertuginne Kate har vært i kontakt med person som har fått påvist coronaviruset, og må holde seg hjemme. Foto: Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 32.37% Første dose: 63.42%

Hertuginne Kate (39) sitter i selv-isolasjon etter å ha vært i kontakt med noen som har testet positivt for covid-19. Det skriver Sky News mandag formiddag.

- Hennes kongelige høyhet har ingen symptomer, men følger alle relevante retningslinjer fra myndighetene og sitter i isolasjon hjemme, sier en talsperson ved Kensington Palace til Sky News.

Ifølge kanalen skulle hertuginnen mandag ha deltatt på en gudstjeneste i St. Pauls katedral, i tillegg til å arrangere et teselskap på Buckingham Palace.

Ifølge FHI slipper man i Norge smittekarantene dersom man er fullvaksinert. De som har fått første vaksinedose for tre til 15 uker siden, kan også slippe smittekarantene, forutsatt at man tar en PCR-test mellom 3. og 7. dag etter siste kontakt med den smittede.

Hertuginne Kate og ektemannen prins William (39) fikk begge sin første vaksinedose i mai. Begivenheten dokumenterte de på Instagram.

«På tirsdag fikk jeg min første dose av coronavaksinen. Til alle dere som arbeider med vaksineringen - tusen takk for alt dere har gjort og fortsetter å gjøre», uttalte prinsen, som hadde trukket opp ermet på genseren i anledning sprøytestikket.

Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

Fansen i ekstase

I etterkant var det prins William som fikk mest oppmerksomhet.

Synet av prinsens tilsynelatende godt trente overarm fikk nemlig flere til å gå av hengslene både i kommentarfeltet under Instagram-innlegget, og på Twitter. Det skrev både E! News og Page Six.

«Kjære prins Charles. Får jeg gratulere deg med en veldig kjekk sønn. Prins Williams trente armer er veldig trente. Bicepsene har gjort mange kvinner glade … vi gir ham den kongelige biceps-salutten. Han trenger et stikk i den andre armen», kommenterte en Twitter-bruker med glimt i øyet.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

«Hvor får jeg billettene mine til prins Williams biceps-show?», spurte en annen humoristisk.

På Instagram florerte det av følgere som nærmest siklet over prinsens nakne overarm.

«Guns (biceps, journ.anm.)», skrev en ivrig fan etterfulgt av en emoji formet som en fleksende arm.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer